eMAG Ventures: program de investiţii pentru companiile de tehnologie

A.B.
Comunicate de presă / 11 decembrie 2020

eMAG Ventures: program de investiţii pentru companiile de tehnologie

eMAG lansează programul de investiţii eMAG Ventures pentru companii de tehnologie care aduc inovaţii în produse şi servicii adresate direct sau indirect clienţilor finali. Dincolo de finanţare, eMAG le va oferi companiilor selectate know-how-ul acumulat pe parcursul a 19 ani de experienţă în cel mai dinamic sector tech al momentului, stimulând economia digitală, transmite un comunicat de presă trimis redacţiei.

Astfel, business-urile selectate vor beneficia de expertiza de accelerare a afacerilor şi extindere internaţională, dobândită în urma dezvoltării unor proiecte majore, cum este eMAG Marketplace, şi a unor companii care au crescut rapid în ultimii ani precum Sameday, Conversion, Fashion Days, Tazz by eMAG sau Zitec.

"În mediul antreprenorial din România există multe proiecte de tehnologie cu potenţial mare, care pot fi dezvoltate cu finanţare şi know-how. Prin eMAG Ventures vrem să creăm o valoare adăugată reală şi să contribuim la o scalarea rapidă a business-urilor, producând astfel un impact vizibil în economia digitală. Vorbim despre investiţii de accelerare, destinate acelor companii care pot creşte rapid cu ajutorul tehnologiei şi care pot deveni viitorii unicorni. Ne dorim să finanţăm companii cu ambiţie şi viziune, care vor contribui la creşterea ecosistemului antreprenorial din România", a spus Bogdan Axinia, Managing Director eMAG Ventures.

Companiile care pot primi investiţii

Una dintre condiţiile definitorii pentru eligibilitatea în eMAG Ventures este utilizarea tehnologiei în dezvoltarea produselor şi serviciilor pentru clientul final, fie direct (B2C), fie indirect (B2B2C). Programul este dedicat companiilor care au deja un model de business funcţional şi pot demonstra că au maturitatea necesară pentru a aduce o schimbare relevantă în pieţele în care activează.

În acest context, pasiunea şi viziunea antreprenorilor şi a echipei din jurul lor vor avea o importanţă deosebită, întrucât aceştia vor rămâne în companii pentru a le dezvolta.

Tradiţie în creşterea companiilor antreprenoriale

eMAG Ventures îşi propune să fructifice un moment favorabil pentru companiile din zona de tehnologie. Avansul pe care acest sector l-a înregistrat în ultimii ani deschide o serie de oportunităţi unice până acum, dar care necesită investiţii de accelerare pentru ca antreprenorii să ducă proiectele la nivelul următor.

"Know-how-ul pe care eMAG l-a adus în cadrul Tazz ne-a ajutat să dezvoltăm parteneriate unice pe piaţă, care ne diferenţiază. Avem un deziderat - să le livrăm clienţilor rapid aproape orice, dar o promisiune atât de puternică necesită investiţii care să o susţină. Ajutorul pe care eMAG ni l-a oferit în zona de tehnologie, operaţiuni, HR, financiar şi marketing a fost esenţial în creşterea Tazz, a cărui evoluţie ne depăşeşte aşteptările în fiecare lună", a declarat Alin Şerban, CEO Tazz by eMAG. Tazz by eMAG este unul dintre business-urile care au înregistrat o evoluţie exponenţială odată cu investiţia eMAG. Transformată în mai mult decât o aplicaţie de food delivery, Tazz va finaliza anul 2020 cu o creştere de peste 700% a cifrei de afaceri, comparativ cu 2019.

"eMAG a venit către noi acum trei ani cu expertiza de business, de a-ţi face o strategie pe termen lung, de a-ţi face estimări şi previziuni, precum şi cu o abordare tech care ne-a dus la nivelul următor. Practic, am decis să rescriem toate aplicaţiile noastre şi am creat o bază tehnologică pe care putem să construim mai departe. Dacă până acum eram o companie de curierat care întâmplător folosea tehnologie, după investiţia eMAG, am devenit o companie care foloseşte în primul rând tehnologie pentru a servi interesele clienţilor", a declarat Lucian Baltaru, CEO Sameday Courier. Sectorul de curierat a devenit vital în acest an, când obiceiurile de consum şi achiziţie au cunoscut modificări semnificative, generate de adopţia accelerată a comerţului online.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb