"Enel Energie" Muntenia a lansat serviciul Telecitire

A.G.R.
Ziarul BURSA #Companii #Energie / 11 decembrie 2008

Enel Energie Muntenia oferă celor 1,1 milioane clienţi casnici din municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov, respectiv, Giurgiu, un nou serviciu - Telecitire - gratuit, precum şi un nou format de factură, cu un conţinut semnificativ de informaţii utile destinate clienţilor săi, informează compania.

Clienţii care optează pentru serviciul Telecitire vor primi, lunar, factura de energie electrică în care este reflectat consumul de electricitate real, pe baza citirii contorului pe care aceştia l-au comunicat, în prealabil.

"Suntem foarte mulţumiţi să putem pune la dispoziţia clienţilor Enel Energie Muntenia servicii noi, de o calitate superioară. Doresc să îi încurajez pe toţi clienţii noştri din Bucureşti, Ilfov şi Giurgiu să folosească serviciul gratuit Telecitire şi să se bucure de avantajele acestuia. Totodată, doresc să îi asigur că introducerea acestui nou serviciu, precum şi a unei facturi cu un nou aspect grafic şi un conţinut consis­tent în informaţii utile, sunt doar primii paşi pe care dorim să îi facem în relaţia cu clienţii noştri, pentru a veni în întâmpinarea aşteptărilor lor", a declarat Mario Coni, director general al Enel Energie Muntenia.

Pentru a beneficia de acest serviciu, clienţii trebuie ca, la comunicarea indexului contorului, să ştie care este codul său dedicat EnelTel şi intervalul de timp care îi este alocat pentru transmiterea citirii. Atât codul cât şi perioada de timp în care trebuie să comunice indexul sunt specificate în facturile emise de Enel Energie Muntenia. Consumatorii trebuie să citească indexul de consum al contorului,fără zecimale (cifrele de după virgulă) şi să comunice acest index la Telverde Telecitire: 0800 07 08 09. Apelarea numărului de telefon este gratuită.

Toate detaliile legate de utilizarea noului serviciu sunt explicate într-o scrisoare care a fost deja trimisă la domiciliul clienţilor. Utilizarea serviciului Telecitire este opţională. Clienţii care nu doresc să utilizeze acest serviciu pot rămâne în continuare la sistemul de facturare actual, bazat pe emiterea de facturi lunare în baza cantităţilor de energie electrică agreate prin convenţia de consum semnată cu furnizorul de energie. Mai mult, sistemul actual presupune citiri periodice cu scopul de reflectare a diferenţelor dintre consumul actual şi furnizarea prestabilită.

Serviciul Telecitire a fost introdus în acest an şi este utilizat deja cu succes de către clienţii Enel Energie din zonele Banat şi Dobrogea. De altfel, Enel este prima companie care a introdus în România un astfel de serviciu destinat clienţilor săi.

În plus, de acum înainte, Enel Energie Muntenia le propune clienţilor săi o nouă factură cu un model grafic îmbunătăţit, care conţine o multitudine de informaţii utile şi prezintă mai clar informaţii precum detaliile de consum, perioada de facturare, data scadenţei şi suma de plată.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Buna ziua..dupa verificarea cod enel tel ,se inchide convorbirea ,nu-mi mai cere sa bag indexul..suntem in 18..perioada de autocitire era 16..25

    aceeasi problema si la mine, suntem in 19.12, perioada de citire si transmitere index 16-25 ale lunii si nu se poate transmite indexul, mesajul fiind ca nu sunt in perioade de tranismitere...oare s-a schimbat perioada?

    Acelaș mesaj lam primit si eu,nu mai inteleg nimic perioada era16...25 ale luni

    Dar citirea contoarelor de către reprezentanții Enel când se face? La ce perioade de timp?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb