EnVogue Residence finalizează prima fază de construcţie a ansamblului din Bd. Iuliu Maniu

G.D.
Companii #Construcţii / 16 martie 2023

EnVogue Residence finalizează prima fază de construcţie a ansamblului din Bd. Iuliu Maniu

Prima fază de dezvoltare a EnVogue Residence - Iuliu Maniu, ansamblu rezidenţial amplasat în apropierea staţiilor de metrou Păcii şi Preciziei, se află în proces de finalizare, conform unui comunicat remis redacţiei. Astfel, echipa de construcţie lucrează în momentul de faţă la realizarea finisajelor de interior pentru corpul C, cele 165 de unităţi locative urmând a fi gata în decurs de o lună. Compania dezvoltatoare are în derulare, concomitent, şi faza a doua de construcţie a proiectului, reprezentată de corpul B, ce cuprinde 210 apartamente (cu una până la trei camere, alături de penthouse-uri).

"Pentru că am avut parte de o iarnă caldă, am putut continua să lucrăm susţinut la ansamblul EnVogue Residence - Iuliu Maniu, astfel că acum ne apropiem de predarea celei dintâi faze de construcţie. După realizarea recepţiei, ne vom concentra pe finalizarea celei de-a doua etape, adică a corpului B, al cărui termen de predare este estimat pentru finalul acestui an. În prezent, mai bine de jumătate din apartamentele aferente celor două faze de dezvoltare sunt (pre)contractate, cele mai căutate fiind unităţile de tip studio, respectiv cu două camere. Majoritatea clienţilor noştri de până acum au avut în vedere achiziţii pentru uzul propriu, însă am discutat şi cu investitori interesaţi de oportunitatea închirierii ulterioare a proprietăţilor."

Radu Dumitrescu, Sales Manager EnVogue Residence

Potrivit sursei citate, amplasat în zona de vest a Capitalei, pe Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 586-590, EnVogue Residence - Iuliu Maniu reprezintă o investiţie de circa 40 de milioane de euro, derulată de un dezvoltator autohton. Alcătuit din trei corpuri, fiecare a câte două tronsoane, ansamblul aduce pe piaţă apartamente noi destinate clasei medii - garsoniere, studiouri, apartamente cu două şi trei camere, dar şi penthouse-uri.

Locuinţele din cadrul proiectului au suprafeţe generoase, peste media practicată în mod obişnuit pe acest segment de piaţă: garsonierele au peste 42 de metri pătraţi utili, unităţile cu 2 camere depăşesc, de regulă, 60 de metri pătraţi, iar cele cu trei camere, 92 de metri pătraţi. De asemenea, dotările şi finisajele se încadrează în categoria premium, tocmai pentru a furniza rezidenţilor acel plus de confort pe care şi-l doresc în propriile case.

"Încă din fazele incipiente de concepţie, am pus un accent deosebit asupra calităţii vieţii pe care urmează să o oferim viitorilor locatari ai ansamblului, fie ei proprietari sau chiriaşi. Acesta a fost motivul pentru care, dincolo de suprafeţele generoase, materialele de calitate superioară şi finisajele din categoria premium, am inclus în proiect şi o facilitate foarte importantă pentru siguranţa locatarilor, anume adăposturile antiatomice (câte unul pentru fiecare bloc). Pe aceeaşi linie se înscrie şi faptul că la începutul acestui an am instalat prima serie de panouri fotovoltaice în cadrul proiectului, astfel că rezidenţii noştri se vor putea bucura de confortul şi beneficiile unei surse de energie regenerabilă."

Radu Dumitrescu, Sales Manager EnVogue Residence

Cu un regim de înălţime de la 6 la 9 etaje, primele două corpuri din EnVogue Residence - Iuliu Maniu au o fundaţie de tip radier general, cu două subsoluri, structura fiind pe cadre de beton, iar compartimentările interioare, din cărămidă Porotherm. Apartamentele vor avea certificat de performanţă energetică de clasa A, izolaţia exterioară fiind realizată dintr-o combinaţie de vată bazaltică şi polistiren, ce oferă şi un grad ridicat de protecţie ignifugă. Terasele beneficiază de sistem de termoizolaţie şi hidroizolaţie de la Sika. Viitorii locatari vor avea la dispoziţie, strict în incinta complexului rezidenţial, facilităţi precum spaţii verzi, zonă de promenadă, locuri de joacă pentru copii, spaţii comerciale, restaurant, sală de fitness, supermarket, staţii de încărcare pentru maşini electrice etc, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb