EURO 2020 Găzduirea de mai multe meciuri, ajutor, nu competiţie

D.N.
Ziarul BURSA #Sport / 16 aprilie 2020

Găzduirea de mai multe meciuri, ajutor, nu competiţie

Federaţia Română de Fotbal a ţinut să precizeze că nu există o competiţie între oraşele- gazdă ale Euro 2020, iar oferta Bucureştiului de a prelua meciuri care ar putea intra sub incidenţa forţei majore este una de ajutor şi solidaritate.

Potrivit Federaţiei, ideal ar fi ca turneul să se desfăşoare conform programării iniţiale: "Federaţia Română de Fotbal salută declaraţia de intenţie a ministrului sportului, domnul Ionuţ Stroe, de a formaliza la nivel guvernamental oferta Bucureştiului de găzduire a mai multor meciuri ale EURO 2020 decât cele alocate până acum, dacă se va pune problema unei redistribuiri. Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a avut consultări cu partenerii reprezentativi din proiectul organizării EURO 2020 la Bucureşti încă de la momentul amânării competiţiei şi a informat UEFA despre această disponibilitate. În acelaşi timp, Federaţia Română de Fotbal transmite federaţiilor partenere în proiectul UEFA EURO 2020 gânduri de solidaritate în aceste vremuri de grele încercări şi le asigură că va acţiona în continuare în spiritul întrajutorării pentru protejarea familiei fotbalului european. Colegilor olandezi le rezervăm o atenţie în plus întrucât Amsterdam este oraşul-pereche cu Bucureşti pentru găzduirea meciurilor din grupa C. Federaţia Română de Fotbal îşi doreşte ca toate celelalte 11 oraşe-gazdă care au format proiectul iniţial al EURO 2020 să poată să-şi desăvârşească organizarea turneului şi să ofere propriilor suporteri satisfacţia unor meciuri de mare interes. Va fi o sărbătoare cu atât mai mare după ce omenirea va fi trecut prin încercarea acestei pandemii. Doar în conceptul iniţial, acela de a crea o Europă unită prin fotbal, prin punţile construite de suporteri, s-ar ajunge la marea bucurie a celebrării a 60 de ani de la primul Campionat European. Nu este nicio competiţie între oraşele-gazdă, ba dimpotrivă, în toţi aceşti ani de pregătire s-a conlucrat strâns pentru a oferi fanilor aceeaşi experienţă fantastică şi la Londra sau Baku, şi la St. Petersburg sau Roma. Oferta Bucureştiului de a prelua meciuri care ar putea intra sub incidenţa forţei majore este una de ajutor şi solidaritate cu celelalte oraşe-gazdă. Spiritul sub care a fost concepută ediţia specială a acestui Campionat European trebuie să rămână nealterat".

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunţat săptămâna trecută, că dacă vor exista ţări care renunţă la organizarea de meciuri din cadrul Euro-2020, turneu final al CE amânat pentru anul viitor, o parte din aceste partide ar putea fi găzduite de ţara noastră, după care ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a întărit acest lucru.

Pentru a fi prezentă la Euro-2020, echipa noastră naţională trebuie să câştige play-off-ul din toamna acestui an. În primul meci, tricolorii vor disputa semifinala barajului în Islanda. În cazul unui succes, urmând să joace pentru locul la turneul final, tot în deplasare, în faţa Bulgariei sau Ungariei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb