EVENIMENT Peste 100 de vinuri lansate în premieră la "Goodwine"

Emilia Olescu
Ziarul BURSA #Frăţia Vinului / 26 noiembrie 2010

La "GoodWine" vor fi expuse şi articole conexe vinului, cum ar fi accesoriile sau cărţile.

La "GoodWine" vor fi expuse şi articole conexe vinului, cum ar fi accesoriile sau cărţile.

  • document ataşat FRĂŢIA VINULUI
    apasă aici pentru a descărca.

    Mai mult de 100 de sortimente de vin din cele peste 360 care se regăsesc în cadrul Târgului Internaţional de Vinuri "GoodWine" vor fi lansate în premieră pe piaţa noastră. Printre producătorii care aduc vinuri noi se numără "Murfatlar", "Recaş" şi "Vinarte", acesta din urmă lansând cinci sortimente de vin. De asemenea, Crama "Girboiu" prezintă, în premieră, gama "Bacanta", un proiect realizat special pentru HoReCa şi magazinele de specialitate. Această gamă cuprinde vinuri excepţionale, fermentate şi vinificate în inox, la temperatură controlată şi învechite în baricuri noi din Franţa.

    Lansări, în cadrul târgului, vor avea şi "Casa Panciu", "Budureasca", Crama "Oprişor", "Curtea Regală", SERVE, Cramele "Rotenberg", Domeniile Dealu Mare Urlaţi, Domeniile Ostrov, "Edoardo Miroglio" (Bulgaria), "Tenuta Carretta" (Italia), "Ade Excal" (Spania), "Bodegas Vicente Gandia" (Spania) etc. Ambasada Chile lansează în România peste 50 de sortimente ale producătorilor chilieni.

    Cea de-a patra ediţie a Târgului Internaţional de Vinuri "GoodWine" îşi deschide porţile astăzi, în cadrul hotelului "Pullman", din Capitală. Organizat de "Proactive Business Communication", evenimentul reuneşte peste 30 de producători, distribuitori şi importatori de vinuri premium din ţara noastră, dar şi producători din străinătate. Potrivit organizatorilor, cele trei zile pe parcursul cărora va fi desfăşurată manifestarea (26-28 noiembrie) "vor fi un adevărat maraton al lansărilor, degustărilor şi prezentărilor de vin, dar şi al show-urilor gastronomice".

    Târgul se adresează segmentului HoReCa, precum şi celor pasionaţi de vin, iar licorile prezentate la "GoodWine" provin din Româ-nia, Franţa, Italia, Spania, Bulgaria, Australia, Argentina, Chile, Africa de Sud, California, SUA, Georgia.

    Pe lângă societăţile din piaţa vinului, la "GoodWine" vor fi prezente zece companii din domenii conexe - apă minerală, echipamente frigorifice, accesorii pentru vin, agenţii de turism, edituri de cărţi, autoturisme. De asemenea, la târg vor participa reprezentanţi ai Ministerului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale, Asociaţiei Degustătorilor Autorizaţi din România, Asociaţiei Somelierilor din România, Federaţiei Somelierilor din România, Ordinului Cavalerilor Vinului European, Clubului de presă de vin, precum şi reprezentanţi ai organizaţiilor din industria de profil.

    Pe durata târgului, bucătari profesionişti de la Şcoala de Bucătari Bella Italia şi de la diverse restaurante, precum şi din cadrul Centrului de Excelenţă în Gastronomie "Aroma", vor găti preparate culinare care să se asorteze cu vinurile prezentate. Maestrul ceremoniei este cunoscutul degustător şi scriitor Cătălin Păduraru. În tot acest week-end vor avea loc degustări de vinuri de înaltă clasă. "Vinexpert" va prezenta, de asemenea, gama de pahare "Riedel".

    Târgul Internaţional de Vinuri se deschide astăzi, la ora 12.00. Sâmbătă şi duminică va putea fi vizitat începând cu ora 10.00. Iubitorii de vin pot merge la "GoodWine" astăzi şi mâine până la ora 19.00 şi duminică până la 16.00.

    < link >https://www.bursa.ro/vinuri/un-nou-vin-spumant-de-top-pe-piata-noastra-102335&articol=102335.html< link2 >Un nou vin spumant de top, pe piaţa noastră< link3 >

    < link >https://www.bursa.ro/vinuri/le-manoir-va-deschide-un-wine-bar-langa-magazinul-din-centrul-capitalei-102337&articol=102337.html< link2 >"Le Manoir" va deschide un wine bar lângă magazinul din centrul Capitalei< link3 >

    < link >https://www.bursa.ro/vinuri/crame-gramma-o-crama-pe-un-deal-plin-de-istorie-102341&articol=102341.html< link2 >"Gramma" - o cramă pe un deal plin de istorie< link3 >

    < link >https://www.bursa.ro/vinuri/zone-viticole-102344&articol=102344.html< link2 >Zone viticole< link3 >

    Cotaţii Internaţionale

    vezi aici mai multe cotaţii

    Bursa Construcţiilor

    www.constructiibursa.ro

    Comanda carte
    Fix la cos
    transilvaniainvestments.ro
    IBC SOLAR
    danescu.ro
    arsc.ro
    Stiri Locale

    Curs valutar BNR

    18 Sep. 2024
    Euro (EUR)Euro4.9746
    Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
    Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
    Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
    Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

    convertor valutar

    »=
    ?

    mai multe cotaţii valutare

    Cotaţii Emitenţi BVB
    Cotaţii fonduri mutuale
    Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
    hipo.ro
    citiesoftomorrow.ro
    govnet.ro
    energyexpo.ro
    thediplomat.ro
    roenergy.eu
    notorium.ro
    rommedica.ro
    prow.ro
    aiiro.ro
    oaer.ro
    Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
    The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
    BURSA
    BURSA
    Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
    The Kingdom of God on Earth
    Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
    Carte - The crisis solution terminus a quo
    www.agerpres.ro
    www.dreptonline.ro
    www.hipo.ro

    adb