"Event Plus" deschide porţile City Park Mall din Constanţa

Monica Magureanu
Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 8 mai 2008

Compania de event arhitecture "Event Plus" şi "Neocity Group Romania" au semnat, recent, contractul pentru realizarea seriei de evenimente dedicate lansării City Park Mall din Constanţa. Compania "Event Plus" va asigura servicii integrate de event design şi publicitate neconvenţională, reunind într-un singur eveniment experience marketingul şi platformele neconvenţionale de imagine. Conceptul va fi declinat independent pe categorii diferite de public ţintă, având ca unic obiectiv un rezultat final memorabil în comunitatea locală, se arată într+un comunicat al agenţiei, remis redacţiei.

City Park Mall Constanţa este un proiect al Neocity Group situat în zona Parcului şi Lacului Tăbăcăriei. Lucrările de construcţie la City Park Mall din Constanţa au demarat la începutul anului 2006, reprezentând o investiţie totală de 70 de milioane Euro. Design-ul complexului comercial integrează magazine, restaurante şi spaţii de distracţie. Construcţia este dezvoltată pe trei niveluri, cu o suprafaţă totală construită de 59.000 mp, din care suprafaţa inchiriabilă approx. 25.500 mp, la care se adaugă zona de parcare cu peste 1.000 de locuri.

"Cred că lansarea City Park Mall din Constanţa este mai mult decât un simplu eveniment, reprezintă de fapt un proiect de revalorizare comunitară. Am convingerea că suma de competenţe profesionale angrenate vor face ca lansarea unuia dintre cele mai importante proiecte din zona Constanţei să fie un succes, un reper unic şi memorabil. Există, deci, toate premisele ca parteneriatul de afaceri Event Plus - City Park Mall să fie unul pe termen lung în ceea ce priveşte platformele neconvenţionale de imagine", a declarat Ioan Big, Head of Design, Event Plus.

"Provocările comunicării prin platformele neconvenţionale de imagine sunt pe măsura tuturor resurselor implicate în acest proiect şi suntem încântaţi că am pornit la drum făcând cea mai bună alegere", a declarat dl. Nimrod Ben Ami, CEO Neocity Group Romania.

Event Plus este prima companie de Event Architecture din România care îmbină experienţa cu creativitatea şi gândirea inovatoare, aducând competenţe de standarde europene în construirea conceptelor creative, şi combinarea arhitecturii de eveniment cu marketingul, cu managementul de evenimente şi cu soluţiile tehnice în cadrul aceleiaşi companii.

Structura managerială curentă a companiei Event Plus este formată din: Sorin Fodoreanu - Preşedinte, Leon Ramaekers - Senior Partner, Ioan Big - Managing Partner, Andreea Dumitru - Managing Director. Echipa extinsă a Event Plus cuprinde peste 30 de project manageri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb