EximBank suţine proiectele culturale ale Societăţii Muzicale

Adina Lateş
Bănci-Asigurări / 22 martie 2016

EximBank se alătură organizaţiilor preocupate de susţinerea proiectelor culturale şi, printr-un parteneriat cu fundaţia Societatea Muzicală, va sprijini evenimentele artistice inedite pe care aceasta le propune pentru construirea unei legături solide între mediul artistic muzical şi cel al comunităţii de business, informează un comunicat remis redacţiei.

"Pentru că EximBank se poziţionează ca o organizaţie cu o abordare responsabilă faţă de societate, am acordat mai multă atenţie proiectelor menite să contribuie la dezvoltarea comunităţii, fie că acestea au vizat educarea şi formarea viitorilor consumatori de produse şi servicii bancare şi ale antreprenorilor, sau oferirea de sprijin pentru proiecte artistice şi culturale. Banca a participat inclusiv la programe ce au avut ca obiectiv susţinerea activităţii didactice şi de cercetare, dar şi la proiecte menite să promoveze în rândul tinerilor un stil de viaţă sănătos, prin sport. Aşadar, noua colaborare se înscrie în strategia de implicare socială responsabilă a EximBank şi ne bucurăm că putem fi alături de iniţiativele Societăţii Muzicale de promovare a muzicii clasice, atât prin implicarea unor artişti aflaţi la începutul carierei, cât şi prin facilitarea accesului publicului la producţii de actualitate, de pe scena internaţională", a spus Traian Halalai, preşedintele executiv al EximBank.

Primul eveniment derulat în cadrul acestei colaborări a fost concertul "The World of Ludovico Einaudi and Philip Glass" pe care Angèle Dubeau, una dintre cele mai cunoscute şi mai premiate violoniste canadiene, l-a susţinut pe 13 martie 2016, la Ateneul Român. Concertul Angèle Dubeau, care cântă la vioara Stradivarius "Des Rosiers", inclusă în Patrimoniul Naţional al Canadei, a fost primul în care s-a interpretat pe o scenă românească muzica lui Ludovico Einaudi, dar şi a altor mari compozitori contemporani.

"Concertele şi evenimentele Societăţii Muzicale reprezintă deja un reper atât pentru comunitatea melomanilor, cât şi pentru cea corporate, până în prezent, fundaţia organizând numeroase concerte private în reşedinţe şi spaţii neconvenţionale, dar şi în săli de concert consacrate. Un concert de referinţă a fost cel de la Biserica Sfântul Silvestru, unde, pentru prima dată, au putut fi văzute şi auzite într-o biserică ortodoxă din România un pian de concert, instrumente muzicale şi cântăreţi de operă", arată sursa citată.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb