FAN Courier dublează numărul centrelor de predare/primire colete din Bucureşti

Elena Deacu
Companii / 3 august 2015

FAN Courier dublează numărul centrelor de predare-primire expediţii pentru clienţii din Bucureşti, cel mai important HUB al companiei de pe teritoriul României, numărul acestora ajungând astfel la opt în Capitală.

Începând din această lună, clienţii FAN Courier pot preda şi/sau ridica expediţii din alte 4 zone ale Capitalei, faţă de cele 4 puncte de predare/primire existente deja în Str. Fabrica de Glucoză 11C, sector 2, Bucureşti, Şos de Centură 32, Ştefăneştii de Jos, IF, Şos. Berceni nr. 7, Popeşti Leordeni, IF şi Splaiul Independenţei nr. 319, bl OB 408, Sema Parc, sector 6, Bucureşti.

"Punctele de predare şi primire colete au fost deschise pentru a răspunde unei nevoi reale a consumatorilor şi pentru optimizarea serviciilor oferite de noi. În decursul timpului, am constatat că sunt clienţi cărora fie timpul nu le permitea să aştepte curierul pentru a primi sau a preda un colet sau plic fie îşi exprimau dorinţa de a veni la noi la sediu pentru a ridica expediţia. Punctele de predare/primire au fost soluţia prin care oferim clienţilor o nouă posibilitate de a accesa serviciile FAN Courier mai aproape de casa sau biroul lor, înintervalul orar 09.00 - 21.00 în timpul săptămânii şi 09.00-14.00 sâmbătă", a declarat Roxana Magopeţ, director de marketing al FAN Courier.

Cele opt centre de predare/primire sunt poziţionate în zone diferite ale Capitalei astfel încât să deservească un număr cât mai mare de clienţi din fiecare zonă, fără ca tranzitul expediţiilor să influenţeze timpii de livrare la destinaţie. Această soluţie vine în completarea altor servicii dezvoltate de companie pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienţilor, precum Collect Point, în prezent disponibil şi în reţeaua celei mai mari reţele de distribuţie carburanţi din România,OMV-Petrom, sau serviciile de curierat cu livrare rapidă, tip Express Loco(livrare în 1,2, 4 sau 6 ore).

Clienţii pot preda sau ridica colete şi plicuri în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 9.00-21.00 şi sâmbăta, între orele 9.00-14.00.

Primele 2 puncte de predare/primire deschise luna trecută se găsesc în str. Ştirbei Vodă, 114-116 (vis-a-vis de DNA) si pe Calea Călăraşi nr 172 (intersecţie cu Str. Popa Nan, vis-a-vis de Universitatea Hyperion).

Începând cu 1 august, au fost inaugurate şi ultimele 2 puncte de lucru, acestea fiind situate pe Calea 13 Septembrie 63 şi Calea Şerban Vodă 256 (intersecţie cu Str. Cuţitul de Argint).

FAN Courier deserveşte peste 30.000 de clienţi, majoritatea persoane juridice, cu ajutorul unei echipe formate din peste 4.300 de colaboratori şi a unei flote auto de peste 2.600 de autovehicule.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb