FAŢĂ DE ANUL TRECUT: Paralela 45 estimează o creştere cu 5-10% a rezervărilor, în perioada de early booking

A.T.
Ziarul BURSA #Companii #Turism / 2 noiembrie 2016

Paralela 45 estimează o creştere cu 5-10% a rezervărilor, în perioada de early booking

Turoperatorul Paralela 45 a lansat oferta de vacanţă pentru 2017, cu reduceri de până la 50% în perioada de early booking şi estimează o creştere cu 5-10% a rezervărilor faţă de anul trecut.

Ondina Dobriban, director general Paralela 45, a declarat: "Ne aşteptăm la o creştere cu 5-10% a rezervărilor prin programul early booking, la fel ca în ultimii trei ani. Creşterile anuale ne arată o maturizare firească a pieţei şi o apreciere a serviciilor pe care le oferim. Ne bucurăm că turiştii profită de early booking pentru a-şi rezerva vacanţa, nu numai pentru că beneficiază de o reducere, ci şi pentru că în cele cinci luni de program au la dispoziţie toată oferta noastră de hoteluri contractate în sistem de garanţie, din care pot alege ce îşi doresc".

Perioada de early booking se desfăşoară din noiembrie până la finalul lunii martie, iar oferta pentru vara 2017 cuprinde 45 de zboruri săptămânale din Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca şi Timişoara spre 26 de destinaţii. Cursele charter sunt programate spre insulele greceşti Creta-Chania (cu un zbor nou de la Iaşi), Creta-Heraklion, Rhodos, Corfu, Zakynthos, Santorini, Mykonos şi Kos, o destinaţie readusă în atenţia publicului pentru vara viitoare, spre Mallorca şi Tenerife (cu un zbor nou din Iaşi caătre Mallorca), Algarve, Split, Antalya şi Bodrum. Acestora li se adaugă sejururile pe curse de linie în Costa Brava, Costa Blanca, Costa del Sol, Tenerife, Sardinia, Sicilia, Sorrento, Rimini, Madeira, Cascais şi Estoril, Cipru şi Cipru de Nord. Pentru cei care preferă transportul individual, oferta Paralela 45 conţine vacanţe pe litoralul românesc, bulgăresc, grecesc, croat, precum şi în staţiuni din Muntenegru şi Albania. Pachetele pentru litoralul românesc au o reducere de până la 35% la debutul programului, în timp ce celelalte au reduceri cuprinse între 10 şi 50%.

Potrivit agenţiei de turism, destinaţiile externe preferate sunt Grecia, pentru care se înregistrează mai mult de o treime din numărul total de rezervări, Spania cu peste 20%, Turcia - 22%, Italia - 8% şi Portugalia cu 7% din total.

Datele turoperatorului arată că turiştii aleg hoteluri de 3, 4 şi 5 stele, care în vârf de sezon pot fi în stop sales sau se rezervă la tarife mult mai mari. Pentru turismul intern, 85% dintre turişti aleg staţiunile de pe litoral, în top fiind Mamaia, Eforie Nord şi Venus, 10% aleg staţiunile balneo şi 5% staţiunile montane, precum Poiana Braşov, Sinaia sau Predeal. Cei care achiziţionează o vacanţă într-o destinaţie internă aleg să se cazeze la un hotel de 3 sau 4 stele, unde să beneficieze de servicii all-inclusive.

Clienţii care aleg ofertele early booking ale agenţiei au între 23 şi 45 de ani şi aleg diverse mijloace financiare de plată, ca plata online, link-ul de plată pentru achiziţia la distanţă sau plata în rate multiple prin intermediul cardurilor de credit cu dobândă zero.

Paralela 45 a înregistrat în 2015 un volum de vânzări de aproximativ 43 de milioane de euro şi estimează pentru 2016 că va ajunge la 44 de milioane de euro.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Paralela 45 e o firma serioasa si respectabila de turism, cu angajati civilizati si prietenosi, nu ca alde new concept travel sau alte specimene de genul. Spun asta pentru ca am lucrat in ambele locuri, diferenta ca de la cer la pamant.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb