Federaţiile patronale ale şcolilor de şoferi cer eliminarea pirateriei din domeniu

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #Servicii Publice / 25 iunie 2009

Federaţiile patronale ale şcolilor de şoferi cer stoparea fenomenului de piraterie în activitatea de pregătire a persoanelor pentru obţinerea permiselor de conducere şi sancţionarea instructorilor independenţi evazionişti, au declarat miercuri oficialii asociaţiilor din domeniu.

"Deoarece nu dorim ca fenomenul Argeş să se repete şi ţinând cont că şoferii pregătiţi în aceste condiţii sunt un pericol social, solicităm organelor abilitate să se autosesizeze şi să ia măsurile legale de urgenţă împotriva acestor şcoli şi să verifice legalitatea acestor dosare, dar şi a persoanelor care au gestionat întocmirea acestora", a declarat în cadrul unei conferinţe de presă preşedintele Federaţiei Naţionale a Şcolilor de Şoferi din România (FNSSR), Vasile Ştefănescu, citat de NewsIn.

"Cerem ca instituţiile profesionale care au elaborat autorizaţiile de instructor de legislaţie sau instructor auto fără ca persoana să fi efectuat cursuri în prealabil să fie trase la răspundere. În plus, vrem ca cei care au această meserie să participe cu noi la plata taxelor", a mai spus Ştefănescu. În plus, el a mai adăugat că mulţi instructori fac evaziune fiscală, iar Ministerul de Finanţe ar trebui să verifice modul în care aceşti instructori au încasat banii.

Vicepreşedintele Asociaţiei Naţionale a Şcolilor de Şoferi din România, Marian Teodorescu, a precizat că mulţi dintre instructorii care termină şcoala încep să profeseze de a doua zi ca instructor independent, în condiţiile în care ar trebui să efectueze o perioadă de practică înainte.

"Trebuie găsit un cadru legal pentru autorizarea acestor instructori. Mulţi dintre ei îşi iau atestatul azi şi de mâine ies pe stradă. Am cerut închiderea instituţiilor care fabrică aceşti instructori pe bandă", a spus Teodorescu.

De asemenea, reprezentanţii federaţiilor patronale ale şcolillor de şoferi cer să se facă publice cazurile de acte false folosite pentru înscrierea la şcolile de şofer, cum a fost cel al tânărului decedat, care era înscris la trei şcoli diferite din Bucureşti

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb