Flavours a deschis un restaurant în Bucharest Business Park

Valentin Busuioc
Companii #Imobiliare / 3 martie 2015

Flavours a deschis un restaurant în Bucharest Business Park

Flavours Food Design, jucător pe piaţa autohtonă de catering pentru evenimente (event catering), a închiriat 600 de metri pătraţi în clădirea de birouri Bucharest Business Park (de lângă Casa Presei), ca să deschidă un nou concept de restaurant, tranzacţia fiind intermediată de Colliers International Romania, potrivit unui comunicat trimis astăzi redacţiei.

În noul restaurant, ce va funcţiona la parterul imobilului, clienţii vor putea asista la prepararea diferitelor sortimente (aşa-numitul "live cooking").

Un factor esenţial care a stat la baza încheierii tranzacţiei a fost disponibilitatea proprietarului clădirii (fondul austriac CA IMMO) de a realiza o serie de investiţii considerabile ca să faciliteze implementarea noului concept de restaurant, cum ar fi redimensionarea sistemului de ventilaţie sau regândirea spaţiului existent pentru desfăşurarea optimă a sesiunilor de live cooking.

Bucharest Business Park are o suprafaţă închiriabilă totală de 27.000 mp şi găzduieşte, printre altele, companiile IBM, Coca Cola, Amgen, NNDKP, BAT, SONY, AstraZeneca, MSD, 3M, Carpatcement şi Eli Lilly.

Colliers International este un consultant imobiliar cu mai mult de 15.800 specialişti care lucrează în 485 de birouri din 63 de ţări. Subsidiară a FirstService Corporation, Colliers oferă o gamă largă de servicii clienţilor finali, dezvoltatorilor şi investitorilor, de la brokeraj, property şi asset management, project management, investiţii şi consultanţă, evaluări, până la studii de piaţă şi produse adresate băncilor.

Fondată în anul 2002, Flavours Food Design este o firmă autohtonă ce activează în trei domenii de afaceri interconectate: catering de eveniment, operator de restaurant (Biutiful, Biutiful By the Lake, Le Bistro, Fratelli Espresso Bar, Fratelli Beach & Club) şi operator de Food Court (Willbrook Platinum Business and Convention Center).

Înfiinţată în 1987, CA IMMO se ocupă de managementul proprietăţilor din portofoliu şi dezvoltarea imobiliară, grupul având experienţă în dezvoltarea şi administrarea unei game vaste de proprietăţi, de la clădiri de clasă A la reorganizări urbane complexe. În prezent, CA IMMO deţine în România cinci proiecte de birouri (Europe House, Opera Center I si II, Bucharest Business Park şi Riverplace) care cumulează o suprafaţă totală închiriabilă de aproximativ 105.000 mp. Firma va începe în acest an dezvoltarea proiectului Orhideea Towers Bucharest (37.000 mp), localizat în zona de centru-vest a Capitalei, lângă Pasajul Basarab.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb