FLORIN CÎŢU, ÎN CONGRESUL PNL: "Eu nu voi purta niciodată o geacă pe care scrie «Votaţi PSD!»"

S.B.
Politică / 25 septembrie 2021

"Eu nu voi purta niciodată o geacă pe care scrie «Votaţi PSD!»"

"Vreau să fiţi mândri că sunteţi liberali. Vreau să mai spun ceva - Eu nu voi purta niciodată o geacă pe care scrie "Votaţi PSD!" a declarat Florin Cîţu, în discursul său din cadrul Congresului PNL.

Cum aş putea când PSD rămâne cel mai mare duşman al PNL? Cât sunt eu preşedinte al PNL nu vom face alianţă cu PSD. Ne delimităm de acest partid toxic, îl ţinem în opoziţie acum, dar şi după 2024. Pe mine nu o să mă vedeţi niciodată în ipostaza de a forţa o moţiune de cenzură împotriva propriului Guvern. Suntem liberali. Nu facem ca Dragnea. Aceste lucruri le vedeţi la PSD, nu la liberali. Colegii care nu au înţeles asta până acum, înseamnă că nu cunosc valorile liberale, iar locul lor sunt în opoziţie. Vă promit că niciodată, dar niciodată nu o să pun în pericol parteneriatul cu Klaus Iohannis. Cei care fac acest lucru sunt ipocriţi. Acest parteneriat e garantul guvernării liberale până în 2024. Parteneriatul meu cu preşedintele Iohannis este unul onest şi Klaus Iohannis reprezintă împreună soluţia pentru România. Dragi colegi liberali, suntem o echipă. Toţi construim, nu distrugem. Nu ne sabotăm propriul Guvern", a afirmat Cîţu.

Pe fondul intensificării huiduielilor, Ludovic Orban a intervenit din nou, însă fără prea mare succes.

"Domnule preşedinte, dacă nu vă ascultă nici pe dvs. Când am văzut că la MS nu funcţionează lucrurile, am luat o decizie şi lucrurile s-au îmbunătăţit. La Finanţe la fel. Guvernarea este despre decizii în interesul românilor, nu despre şantaj politic. 30 de ani s-au găsit scuze. Acum nu e momentul de reformă. Noi liberalii şi eu ca premier am susţinut toate iniţiativele colegilor noştri. Reciproca nu a fost valabilă. A trebuit să spun - ajunge. Suntem liberali. Până aici. Da, recunosc. Eu sunt un politician atipic. Eu nu mint. Am fost acuzat de PSD, dar mai nou şi de unii colegi din coaliţie - că probuşesc economia, că o închidem. De fiecare dată am demonstrat contrariul. De fiecare dată cifrele au arătat că este bine. Am aprobat PNI pentru români", a continuat premierul.

"Fapte nu vorbe, colegi liberali. Asta vor românii de la noi şi astăzi, dragi colegi liberali, vă cer să votaţi omul faptelor. Eu vă spun sincer că acest Congres ne va face mai puternici, pentru că guvernăm o ţară şi o facem bine, puternici pentru că am gestionat criza foarte bine. Nu vom închide mall-urile, afacerile, pieţele, atâta timp cât sunt eu preşedinte. Indiferent de ce se întâmplă în această campanie, de mâine suntem puternici. Doar împreună îi putem convinge pe români că soluţia e România liberală. Stimaţi colegi liberali, eu sunt Florin şi sper că v-am convins pe toţi să veniţi în echipa mea să construim România liberală în următorii 8 ani", a declarat Cîţu.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Citu nu are de unde sa stie ce va face in viitor, de vreme ce se drogheaza si se imbata.

    Sa mori tu?

    Vorbim despre Catu la trecut...

    nici nu trebuie sa porti o geaca pe care sa scrie "votati PSD" din cauza ca scrie pe fruntea ta si pacat de guvernului tau "nu am meritat derogarea si votul vostru"", nu mai te umfla tu ca balena sa te iei de cei ce te lasa sa te ineci in voma proprie ca un dependent ce intra in sevraj daca nu "da ceva pe gat"sau ... "" in gat""

    Ce vrei sa spui cu,,nu ne sabotam propriul guvern,,?Dar inainte de pandemie ce ati facut,mai ratacitule?Ai uitat cum pasati de colo-colo,apoi ai dat inapoi,n-ai mai vrut sa fii premier,a venit Orban....

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb