FLORIN CÎŢU: "La 1 decembrie sărbătorim istoria, eroii neamului, moştenirea şi libertatea noastră"

S.B.
Politică / 1 decembrie 2021

"La 1 decembrie sărbătorim istoria, eroii neamului, moştenirea şi libertatea noastră"

Liderul PNL Florin Cîţu afirmă, în mesajul de Ziua Naţională, că la 1 decembrie sărbătorim istoria, eroii neamului, moştenirea şi libertatea noastră, iar azi, eroii noştri sunt medicii, antreprenorii, dar mai ales fiecare român care munceşte zilnic în ţară şi peste hotare, informează news.ro.

El precizează că Partidul Naţional Liberal transformă România într-o ţară modernă şi prosperă şi se declară convins că acest lucru se va realiza doar prin aplicarea principiilor liberale: reforme, investiţii şi susţinerea prin orice mijloace a capitalului privat şi a inovaţiei. "Cel mai important, în aceste vremuri complicate, este să ne amintim că există o singură Românie! O Românie unită sub valori şi principii democratice", conchide liderul liberal.

Prezentăm integral mesajul liderului liberal:

"La 1 decembrie sărbătorim istoria, eroii neamului, moştenirea şi libertatea noastră. În urmă cu 103 ani, la Alba Iulia, părinţii fondatori ai României Mari ne-au lăsat cea mai importantă misiune: să ducem mai departe România unită.

Azi, eroii noştri sunt medicii, antreprenorii, liderii care revoluţionează şi gestionează companii, dar mai ales fiecare român care munceşte zilnic în ţară şi peste hotare.

Partidul Naţional Liberal transformă România într-o ţară modernă şi prosperă. Am convingerea că acest lucru se va realiza doar prin aplicarea principiilor liberale: reforme, investiţii şi susţinerea prin orice mijloace a capitalului privat şi a inovaţiei. Doar aşa vom ajunge să avem o Românie puternică, ţara pe care şi-au dorit-o înaintaşii noştri la 1918.

Onorăm istoria şi eroii de azi. Dar, cel mai important, în aceste vremuri complicate, este să ne amintim că există o singură Românie! O Românie unită sub valori şi principii democratice.

La mulţi ani, România! La mulţi ani, români!".

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. ne-ai facut analfabeti si teroristi , cetateni de rangul 2, de aia suntem eroi...

    1. EU,parca stiam ca PNL nu mai exista. Dupa Congres,PNL,s-a impartit in mai mul;te GASTI de GOLANI,care unii sunt inca la puitere,altii in opozitie,iar o parte sunt la BRUXELLES unde sustin ABERATIILE NAZISTE al GERMANIEI si OLANDEI,prin care vor sa aduca cetatenii Europei in EPOCA PRIMITIVA.Adevaratul PNL,a MURIT odata cu BRATIENII,si azi PNL,este un fel de NECHEZOL in care este amestecata si putina MATRAGUNA. Asa ca ,VASALICA,pregatestete de 1 ianuarie.!

      EU,parca stiam ca PNL nu mai exista. Dupa Congres,PNL,s-a impartit in mai mul;te GASTI de GOLANI,care unii sunt inca la puitere,altii in opozitie,iar o parte sunt la BRUXELLES unde sustin ABERATIILE NAZISTE al GERMANIEI si OLANDEI,prin care vor sa aduca cetatenii Europei in EPOCA PRIMITIVA.Adevaratul PNL,a MURIT odata cu BRATIENII,si azi PNL,este un fel de NECHEZOL in care este amestecata si putina MATRAGUNA. Asa ca ,VASALICA,pregatestete de 1 ianuarie.!

    Tocmai Potaia asta, turbata asupra a tot ce-i romanesc, a iesit cu postarea asta in care-si exprima in mod penibil, in raport cu faptele si masurile lui, "patriotismul de carton", de tip masonic!

    Daca ar fi existat o Romanie libera, ar fi fost milioane in strada ca in Olanda, Austria, Cehia, Australia, Germania, Croatia. Dar nu, eroii Romaniei morti pentru libertate si drepturi ale omului NU AR FI acceptat o Romanie in care cetatenii sunt discriminati ca in Europa nazista/fascista a anilor 1933-1938.

    Intocmai ca evreii acelor vremuri, inainte de a se apela la "solutia finala", au fost supusi multor "solutii partiale" de descurajare, de limitare a prezentei lor in viata sociala. Argumentul, atunci ca si acum, a fost cel al incriminarii lor pentru esecurile statului. Evreii erau de vina pentru inegalitatile sociale din Europa interbelica, pentru inflatia galopanta, ei faceau stocuri si nu permiteau populatiei sa aiba acces la bunuri si servicii mai ieftine. 

    Asa a inceput prigoana. Asa evreii au avut interzis sa posede si sa isi cumpere aparate radio sau biciclete (in Olanda). Nici acum nevaccinatii nu au acces in magazine nealimentare deci nu au voie sa isi cumpere o bicicleta, incaltaminte, un radiator electric, un boiler pentru incalzit apa, un televizor. Nu au voie sa se tunda. 

    Evreii nu au mai fost primiti in restaurante, cluburi sportive, la manifestari sportive in aer liber (Olimpiada din 1938). Cine este orb sa nu vada ca masurile sunt identice desi le citeste in HG nelegal dat de Citu? 

    Singurul argument medical care sta in picioare este restrictia de a intra in cluburi, restaurante, unde activitatea desfasurata presupune renuntarea la masca. Orice altceva este FASCISM. 

    Nu avem niciun motiv sa sarbatorim ziua nationala. Cine o sarbatoreste este un FASCIST imbecil. Asta este o zi de doliu si de uitat in oglinda. O sa vedeti un fascist, unii dintre voi. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb