FLORIN ROMAN: "PSD aruncă în aer finanţele României"

J.P.
Politică / 16 septembrie 2020

"PSD aruncă în aer finanţele României"

Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, afirmă că, într-o singură şedinţă, cea reunită a Comisiilor de buget-finanţe din Camera Deputaţilor şi Senat, "un PSD ilegitim, dar încă numeros, a angajat cheltuieli în valoare de circa 65 miliarde de lei, adică aproximativ 6,5% din PIB-ul naţional", conform Agerpres.

Afirmaţia sa vine în contextul în care, miercuri, Comisiile de buget ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au dat raport de adoptare cu amendamente rectificării bugetare, cu 20 de voturi "pentru" şi unul "împotrivă".

Cel mai important amendament aprobat de comisii a fost cel care abrogă articolul potrivit căruia punctul de pensie se majorează cu 14%, în acest fel rămânând în vigoare legea sistemului public de pensii care prevede majorarea acestuia cu 40%.

"Spun un PSD ilegitim, întrucât toate celelalte partide parlamentare (PNL, USR, UDMR, Pro România şi minorităţi naţionale) au boicotat spectacolul sinistru pus în scenă de Marcel Ciolacu şi compania. (...) Adoptarea raportului, precum şi a altor proiecte cu impact bugetar uriaş (pensii, salarii profesori, alocaţii, ISR, Start Up, catedrala şi facilităţi învăţământ) înseamnă pe o perioadă de 4 luni din anul 2020 şi pentru 2021 un total de circa 65 miliarde de lei. Tunul pe care PSD îl dă României loveşte în siguranţa fiecărui cetăţean, pentru că azi PSD a dat foc României. Consecinţele se vor vedea curând în evaluările agenţiilor de rating", declară Florin Roman, conform unui comunicat transmis AGERPRES.

El anunţă că "PNL va ataca la CCR toate proiectele cu impact bugetar, fără sursă de finanţare, care pun în pericol stabilitatea economică a României".

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. nu scapati de judecata divina pentru dezastrul in care ati bagat tara . pdl partid de cozi de topor pentru interese straine !

    urmasul lui bratianu!...se rasuceste in mormant!!

    daca cineva vrea sa-i scoata pe batrani din saracia lucie in care traiesc , inseamna ca arunca in aer finantele ? dar cand voi ati dat plocoane gratuite bancilor si multinationalelor , cum se cheama ? porcule !

    1. De ce mafia psd nu i-a scos pe romani din saracie in toti anii in care au controlat Romania? Psd-istii au avut grija sa-si umfle conturile proprii,fara sa le pese de milioanele de romani! Vor plati la alegerile care se apropie!

      da, mafia pdl de ce nu i-a scos din saracie si i-a bagat si mai adanc ? pdl-istii au adus bani de acasa , sau au dat tunuri de sute de milioane ( vezi doar tunurile cu anrp ! ) .la alegeri daca nu -i ajuta iarasi sts , nu au cum sa castige nimic .

      Vorbesc cu multa lume si aud ca multi din cei care votau de obicei cu ciuma rosie le vor intoarce spatele psd-distilor de data aceasta! Pdl-ul a guvernat bine si in acea perioada Romania a svut crestere economica puternica! Daca nu venea criza economica mondiala din 2009,mai erau si acum la guvernare iar noi romanii am fi trait mult mai bine decat in ziua de azi!

      cred ca tu esti din cei care au dat tunuri pe vremea pdl

      Dar iohanis a restituit banii din casele pierdute?. Banii ăștia nu sunt tot din Finanțele țării?

      lumea de la balaceanca unde esti , ti-au spus prapastiile de care vorbesti ( eu zic ca-s inventii de postac pdl )

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb