FORUMULUI DE ARHITECTURĂ ŞI INGINERIE SHARE BUCUREŞTI 2019 Proiecte româneşti, încă neconstruite, în valoare de jumătate de miliard de euro

I.V.
Miscellanea #Construcţii / 10 aprilie 2019

Proiecte româneşti, încă neconstruite, în valoare de jumătate de miliard de euro

Un total de 60 de proiecte arhitecturale, cu o valoare de aproape jumătate de miliard de euro, vor fi prezentate la ediţia din acest an a Forumului de Arhitectură şi Inginerie SHARE Bucureşti 2019.

Proiectele au fost înscrise în cadrul concursului Romanian Building Awards şi reprezintă expresia a ceea ce urmează să se construiască în România în viitorul apropiat, respectând criterii de sustenabilitate şi inovare, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei noastre.

Aflat la cea de-a 20-a ediţie, Forumul de Arhitectură şi Inginerie SHARE Bucureşti prezintă anul acesta, într-o secţiune specială a evenimentului, cele mai importante proiecte arhitecturale care urmează să fie dezvoltate în România în următorii trei ani. În jur de 60 de lucrări de arhitectură, cu o valoare evaluată la aproape jumătate de miliard de euro, urmează să fie expuse în cadrul forumului.

Proiectele prezentate includ clădiri rezidenţiale - locuinţe colective, centre educaţionale, construcţii industriale, centre comerciale, hoteluri şi restaurante, infrastructură urbană, arhitectură peisagistică, clădiri de birouri şi spaţii culturale. Este vorba despre proiectele arhitecturale care au fost înscrise în cadrul competiţiei Romanian Building Awards, cel mai mare eveniment de recunoaştere a excelenţei în proiectarea şi execuţia spaţiului construit din România. Proiectele au reprezentativitate naţională, fiind depuse de membri ai filialelor OAR din întreaga ţară.

Florin Mindirigiu, preşedintele Asociaţiei PRO Event, organizator al evenimentului, precizează: "Lucrările înscrise pentru premiile RBA şi prezentate în cadrul Forumului SHARE Bucureşti arată cât şi cum se va construi în România în următorii trei ani. Proiectele respectă criteriile noastre fundamentale de evaluare, respectiv sustenabilitatea, capacitatea de a îmbunătăţi calitatea vieţii locuitorilor şi gradul de inovare. Lucrările expuse sunt expresia modului în care fenomenul arhitectural se schimbă, dar şi a capacităţii arhitecţilor români de a se adapta la mersul timpului".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
fngcimm.ro
danescu.ro
raobooks.com
boromir.ro
Mozart
Schlumberger
chocoland.ro
arsc.ro
domeniileostrov.ro
leonidas-universitate.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

20 Dec. 2024
Euro (EUR)Euro4.9764
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7908
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3538
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9910
Gram de aur (XAU)Gram de aur401.4137

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

erfi.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
petreceriperfecte.ro
novaplus.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb