Fost ambasador american: Dacă Mubarak va cădea, Israelul trebuie să bombardeze Iranul

F. A.
Internaţional / 2 februarie 2011

Prăbuşirea preşedintelui egiptean Hosni Mubarak va accelera calendarul prevăzut pentru un atac împotriva instalaţiilor nucleare ale Iranului, a declarat un fost ambasador al SUA la Naţiunile Unite, preluat de RawStory. John Bolton a spus că oficialii israelieni vor acţiona rapid pentru a ataca Iranul, deoarece Mohamed ElBaradei, fostul director al Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică (IAEA) şi actualul lider al opoziţiei de la Cairo, a ascuns ani de zile dovezi despre programul nuclear al Iranului.

În cadrul unei emisiuni la postul de televiziune FoxNews, Bolton a fost întrebat dacă e de părere că "israelienii trebuie să atace - că trebuie să ia măsuri?... Aşa cum aţi arătat, ElBaradei i-a acoperit pe iranieni în toţi anii în care a fost şeful IAEA. Nu cred că israelienii mai trebuie să aştepte mult timp... ei vor fi nevoiţi să acţioneze într-o perioadă foarte scurtă de timp".

Fostul ambasador a răspuns: "Cred că e corect. Nu cred că a rămas prea mult timp pentru a acţiona. Cred că prăbuşirea guvernului egiptean, dedicat acordurilor de pace, va accelera fără îndoială calendarul prevăzut pentru atacarea Iranului".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Sugestia data Israelului de a ataca Iranul este o nebunie...Afirmatia ca ElBaradei a protejat Iranul este o minciuna crasa! Dl Bolton ar trebui sa consulte un psihiatru. Pe bune. Asta mai trebuia acum. Cred ca sefii serviciilor secrete israeliene vor reusi sa convinga guvernul israelian ca sugestia dlui Bolton citata mai sus este o prostie!

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb