Fost Managing Partner Golin devine Vicepreşedinte al grupului Lowe

Alexandru Costea
Companii #Media-Advertising / 12 ianuarie 2015

Fost Managing Partner Golin devine Vicepreşedinte al grupului Lowe

Agenţia de PR Golin va fi condusă de Monica Botez

Începând din ianuarie, Hortensia Năstase devine Vicepreşedinte al grupului Lowe şi va coordona agenţiile creative din cadrul grupului: Lowe&Partners (creaţie), Golin (PR) şi Vibe (BTL), arată un comunicat remis azi redacţiei.

Astfel, structura de management a grupului este formată din Veronica Savanciuc, Preşedinte & CEO, Octav Popescu, COO & Vicepreşedinte Media & Digital Services şi Hortensia Năstase, Vicepreşedinte Creative Services.

Năstase a fost Managing Partner Golin în perioada 2008-2014.

Cu peste 15 ani experienţă în comunicare, Năstase este primul specialist de PR din industria locală care a fost ales în Consiliul Director IAA şi singurul consultant de PR invitat să fie lector în programul MBA al CityU în România, mai arată sursa citată.

"În Golin, Hortensia a creat o poveste de succes, a construit o echipă valoroasă profesional şi uman, a iniţiat parteneriate puternice şi de lungă durată cu clienţii şi a pus România pe harta unei reţele internaţionale valoroase. Numirea ei în poziţia de Vicepreşedinte al grupului nostru pentru agenţiile creative reprezintă o recunoaştere a rezultatelor ei şi a talentului cu care a construit o echipă de vis. Echipa noastră va fi inspirată de stilul ei de management, iar clienţii vor beneficia de experienţa şi energia ei", a declarat Veronica Savanciuc, Preşedinte & CEO al grupului Lowe.

Năstase este citată în comunicat: "În doar două generaţii, publicitatea a evoluat de la anunţuri prin care îţi vindeai camionul la o formă extrem de sofisticată şi versatilă de schimbare a percepţiilor şi comportamentelor. Generaţia noastră de comunicatori cred că este cea mai norocoasă, dar şi cea mai provocată. Văd oportunitatea de evoluţie şi un imens potenţial în agenţiile noastre creative, iar noul meu rol este acela de a le materializa şi potenţa. Voi avea alături cei mai buni şi pasionaţi oameni şi cei mai perfecţionişti clienţi, deci mă aştept la o călătorie galvanică".

Atribuţiile Hortensiei Năstase la conducerea Golin România sunt preluate de Monica Botez, care începând cu luna ianuarie devine Managing Partner al agenţiei.

Botez s-a alăturat echipei Golin în anul 2008, ca PR Manager, a devenit Head of Corporate Division în 2011 şi Partener în 2012. Cu peste 10 ani de experienţă în PR, Botez a lucrat pentru clienţi precum AFI Europe, Biroul de Informare al Parlamentului European, Electrolux, Franklin Templeton Investments, Orange, PeliFilip, PepsiCo (Lay's, Lipton, Pepsi, Prigat), Schneider Electric, Tradeville, YUM (KFC, Paul, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery).

Având 22 de ani de experienţă pe piaţa locală, Lowe România oferă servicii de comunicare în marketing. Grupul este compus în momentul de faţă din şapte agenţii: BPN (media), Golin (relaţii publice), Initiative Media (media), Medic One (comunicare în domeniul medical şi farmaceutic), MobileWorks (mobile marketing), Lowe&Partners (creaţie şi producţie publicitară) şi Seniorhyper (creaţie şi productie publicitară digitală). Companiile din grupul Lowe România au semnat de-a lungul timpului sute de campanii şi au oferit servicii de comunicare pentru o multitudine de companii, locale şi internaţionale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb