"Planurile Kremlinului nu s-au realizat şi nu se vor realiza"

FOST MINISTRU AL APĂRĂRII, MOLDOVA:  "Planurile Kremlinului nu s-au realizat şi nu se vor realiza"

C.B.
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 15 martie 2022

Fostul ministru al Apărării din Republica Moldova, Vitalie Marinuţa, a făcut recent declaraţii despre eşecul Rusiei în Ucraina, anticipând o înfrângere totală a Moscovei. Conform oficialului de la Chişinău, Rusia şi-ar fi supraevaluat capacităţile militare şi le-a subestimat pe cele ale Ucrainei.

"Planurile din birourile Kremlinului sau ale FSB-ului nu s-au adeverit şi nu se vor adeveri niciodată. Ucrainenii au depus un efort enorm în a se consolida şi a-şi apără pământul până la ultima picătură. Este clar că nu se doreşte doar înaintarea pentru aşa-numita eliberare a Doneţkului şi Luganskului, dar se dorea o înaintare-fulger spre Kiev. De asemenea, ţarul de la Kremlin îşi dorea ocuparea rapidă a sudului Ucrainei, ca să ajungă la Odessa şi să formeze acea Malorosia. Dar vedem că nu i-a reuşit nici măcar să stabilească o punte terestră între Crimeea şi aceste două regiuni secesioniste. Deja este o înfrângere pentru Federaţia Rusă. Este o dovadă în plus că nu şi-a învăţat lecţiile din Cecenia şi Georgia", a spus Vitalie Marinuţa, în cadrul emisiunii "Punctul pe Azi" de la TVR Moldova.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Acest "ministru", fost, dintr-o țară "independentă", cu 3o %populație rusofona, care nu-și doresc Unirea cu țara Mamă, dar vor în UE, dar separat, parcă ar umbla câini cu covrigi pe coadă pe aici/acolo, o țară profund coruptă, la fel ca și ucraina, vorbește și el așa, să se afle în treabă. Să ne spună și unde și-a făcut studiile militare și "experiența". Nu cumva în URSS?! Și atunci, de ce mușcă mâna care l-a hrănit, până acum 3o de ani?! Să fie mici, că mici sunt și vor fi, după 2oo de ani de ocupație rusă și să se spele pe cap cu ei, că mereu le-a plăcut! Să nu uităm cum au fost tratate armata și administrația Română în evacuarea din Basarabia, în vara lui '4o, după odiosul dictat de la Viena, de "populația" locală, după 22 de ani sub regim românesc! Acum se refugiază la noi, e bine. Vor doar avantaje și pașapoarte românești pentru V și se plâng de rușii din Transnistria! Și acum vine și acest pitic, pigmeu, să se dea și el cu părerea. De ce nu o spune la Moscova?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb