Fostul lider al PSD Teleorman Teodor Niţulescu, la DNA

Alexandru Costea
Anticorupţie / 5 octombrie 2015

Fostul lider al PSD Teleorman Teodor Niţulescu a venit, în această după-amiază, la Direcţia Naţională Anticorupţie, la patru zile după ce a declarat că Liviu Dragnea "a sifonat peste un miliard de euro în firma Teldrum, pe care a privatizat-o" şi cu banii de la Teldrum a sponsorizat campania lui Băsescu, potrivit surselor din presă.

Niţulescu a ajuns la sediul DNA în jurul orei 17:40 şi, la intrarea în sediul instituţiei nu a dorit să facă declaraţii.

Fostul lider al PSD Teleorman a declarat, în 1 octombrie, la Realitatea TV, că Liviu Dragnea "a sifonat peste un miliard de euro în firma Teldrum, pe care a privatizat-o". El a mai spus că ştie de la Liviu Dragnea că acesta a sponsorizat, cu bani de la Teldrum, campania electorală a lui Traian Băsescu.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a comentat, în 2 octombrie, afirmaţiile lui Teodor Niţulescu, spunând că Liviu Dragnea este "un mare mincinos", un "om pe care trebuie să-l ţii departe".

"Ce vă pot garanta este că Niţulescu este un om serios, un om la care nu am constatat să fi minţit. Am înţeles că Niţulescu a primit această informaţie de la Dragnea. Dragnea este un mare mincinos. El, ca să se pună bine cu Niţulescu, care era prefect la acea oră, a zis şi o minciună, că mi-a finanţat campania (din anul 2009 - n.r.)", a afirmat Traian Băsescu.

El a spus că i-a sunat atât pe trezorierul fostului PDL, cât şi pe Vasile Blaga, care au infirmat categoric existenţa unei sponsorizări a lui Liviu Dragnea pentru campania sa electorală. De asemenea, Traian Băsescu l-a atacat dur pe Liviu Dragnea, afirmând că "dacă ar avea partidul pe mână, l-ar vinde ca să-i fie lui bine".

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, în 3 octombrie, că acuzaţiile privind finanţarea campaniei fostului preşedinte Traian Băsescu sunt "prosteşti", făcute de un "infractor care umblă în libertate", adăugând că aşa ceva "este exclus".

Liviu Dragnea a declarat că aceste acuzaţii nu pot fi crezute "de niciun om normal din ţara asta", care ştie relaţiile sale cu Traian Băsescu şi care nu a uitat totuşi implicarea sa în referendumul de demitere a fostului preşedinte.

Dragnea a susţinut că, la un post de televiziune, i-au fost aduse, în 30 septembrie, acuzaţii din partea unui om "cu mari probleme", de care chiar îi pare rău şi care este cunoscut în Alexandria.

"Răul de fapt nu l-a făcut el, ci cel care l-a folosit", a afirmat Dragnea, referindu-se la declaraţiile făcute de Romică Părpălea, denunţătorul său în dosarul "Fraudă la Referendu", la Realitatea TV.

Ulterior, Dragnea s-a referit şi la afirmaţiile făcute, la acelaşi post de televiziune, de Teodor Niţulescu pe care l-a numit "un infractor care umblă în libertate".

Dragnea a exclus o finanţare a campaniei electorale a lui Traian Băsescu, în 2009. "În rest, ce naiba să comentez eu şi să răspund la acest fel de acuzaţii prosteşti, să finanţez eu campania lui Traian Băsescu. Este exclus aşa ceva", a mai spus Liviu Dragnea.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb