Frederic Banco, noul director general al ALD Automotive România

Andrei Stan
Companii #Auto / 19 iulie 2016

ALD Automotive anunţă, într-un comunicat trimis redacţiei, numirea lui Frederic Banco în funcţia de director general al ALD Automotive România începând cu 1 septembrie 2016.

Frederic Banco, care a fost anterior director general al ALD Automotive Maroc, va conduce operaţiunile filialei din România, având ca obiective creşterea flotei, dezvoltarea portofoliului de clienţi şi a parteneriatelor cu importatorii auto.

"România este o piaţă dinamică, cu potenţial şi oportunităţi de dezvoltare pentru segmentul leasingului operaţional. (...) Îmi propun să dezvolt în continuare atât activităţile comerciale ale companiei, cât şi gama de produse şi servicii, astfel încât clienţii să beneficieze de toate inovaţiile din domeniu", a afirmat Banco.

Acesta îl înlocuieşte pe Shane Dowling, care va fi promovat, de la 1 septembrie 2016, în funcţia de director regional ALD Automotive pe Europa de Sud-Est şi, totodată, va deveni CEO al ALD Automotive Turcia. Shane va coordona activitatea celor 4 filiale din: Turcia, România, Grecia şi Bulgaria.

Din 2011, ALD Automotive România a înregistrat o evoluţie pozitivă, atât în ceea ce priveşte creşterea flotei (cu peste 40%), cât şi a numărului de clienţi (cu mai mult de 30%).

Originar din Franţa, Frederic Banco are peste 20 de ani de experienţă în domeniul leasingului operaţional. Cariera sa a început în 1996 în cadrul Temsys (devenită ulterior ALD Automotive Franţa) unde, timp de 11 ani, a ocupat diferite poziţii în cadrul departamentului comercial. Din anul 2007 şi până în 2010 a condus divizia de clienţi corporate la ALD Automotive Franţa. În 2010 a fost numit director general al ALD Automotive Algeria, înainte să preia responsabilităţile de director general ALD Automotive Maroc în decembrie 2012.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb