Frumuseţea la rang de "Oscar" - "Pantene Beauty Awards" la a treia ediţie

Ancuţa Stanciu
Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 10 februarie 2004

Oscarurile industriei de frumuseţe decernate sub egida Pantene ProV, aflate la cea de-a treia ediţie, vor reuni la sfîrşitul lunii aprilie, la Bucureşti, cele mai rezonante nume ce au contribuit semnificativ la imaginea acestei industrii. Astfel, vor participa cei mai însemnaţi reprezentanţi ai domeniului modei, fotografiei şi presei de modă, coafurii sau machiajului, dar şi celebritaţi din lumea showbiz-ului.

Anul acesta, Pantene Beauty Awards vine cu cîteva noutaţi. Două noi categorii de premii vin să se adauge categoriilor deja consacrate. Astfel, se vor acorda pentru prima dată premiul "Transformare de Stil" pentru cea mai spectaculoasă transformare (acordat unei vedete ce şi-a redefinit stilul) şi un premiu special acordat în afara categoriilor clasice: "Părul Pantene al anului", ce va fi decernat unei persoane ce nu face parte din lumea celebrităţilor.

Nominalizaţii fiecărei categorii au fost desemnaţi de către profesioniştii implicaţi în industria de frumuseţe. Iar ca o schimbare în procesul de nominalizare, cîştigătorii a două premii Pantene Beauty Awards la aceeaşi categorie nu vor mai fi nominalizaţi, ci vor fi invitaţi să facă parte din juriu. În urma acestui proces de consultare va rezulta o lista lungă de nominalizări ce va fi supusă votului Industriei de Frumuseţe, industri-ei de publicitate şi presei pentru a desemna lista de 3 nominalizaţi finali. Publicul va putea să voteze pentru premiile "Frumuseţea Spiritului", "Transformare de Stil" şi "Stil de Vedetă".

Premiile Pantene Beauty Awards

Evenimentul de la Bucuresti este replica locala a festivităţii "Pantene Pro-V Awards" ce se desfăşoară anual la Londra. În 2003, evenimentul "Pantene Pro-V Awards" Londra a devenit polul celebrităţilor de calibru internaţional, de la vedete de cine-ma sau staruri ale podiumurilor de modă, pînă la cei "din spatele scenei". Printre numele ce au rezonat în sala Royal Albert Hall din Londra, au atras atenţia Naomi Campbell, Yasmine LeBon, Rachel Hunter, Kristin Scott Thomas şi multe altele nu mai puţin celebre.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb