Garanti Bank a acordat bonusuri de 1 milion de lei în 2016 posesorilor de Bonus Card

A.C.
Bănci-Asigurări / 29 martie 2017

Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice bănci de pe piaţa locală, a acordat clienţilor săi bonusuri de aproximativ 1 milion de lei în 2016, pentru efectuarea de tranzacţii cu Bonus Card. Din totalul achiziţiilor realizate cu Bonus Card anul trecut, 29% au fost efectuate online, potrivit unui comunicat remis Redacţiei.

Cumpărăturile în rate fără dobândă au reprezentat 37% din totalul tranzacţiilor efectuate prin intermediului cardului de credit. Procentul creşte până la 46% în perioada Paştelui, Crăciunului şi concediilor de vară.

În 2016, posesorii de Bonus Card au folosit cardul pentru a face achiziţii cu precădere în supermarketuri, benzinării, dar şi în magazinele de haine, pantofi şi electronice.

Emre Unal, director carduri, Garanti Bank, a declarat: "Prin intermediul Bonus Card ne propunem să îmbunătăţim şi să simplificăm viaţa clienţilor noştri. An de an, tot mai mulţi clienţi se bucură de beneficiile cardului nostru de credit. Vom continua strategia noastră de a le oferi clienţilor noi beneficii la utilizarea Bonus Card, pentru a satisface cât mai mult din nevoile lor, dar şi pentru a-i loializa".

Potrivit comunicatului, clienţii acumulează bonusuri de până la 10% la fiecare tranzacţie efectuată, în ţară sau în străinătate. Bonusul reprezintă bani ce pot fi ulterior folosiţi pentru a face cumpărături gratuite în cele peste 6.000 de magazine partenere ale băncii. Mai mult, în perioada campaniilor posesorii cardurilor pot alege să plătească în până la 24 de rate fără dobândă la magazinele partenere, având şi 50 de zile perioadă de graţie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb