Genesys - distribuitor autorizat al companiei Huawei Technologies pentru ţara noastră

C.I.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 13 mai 2005

Compania "Genesys" a încheiat un parteneriat cu Huawei Technologies pentru distribuirea de echipamente în ţara noastră. Înfiinţată în 1988 cu sediul central în ShenSzhen, China, Huawei Technologies Co., Ltd. este unul dintre cei mai importanţi furnizori globali din zona soluţiilor şi produselor de telecomunicaţii (reţele fixe, reţele optice, servicii şi software, networking LAN, MAN şi WAN).

Huawei Technologies Co., Ltd. s-a concentrat în ultimul timp pe furnizarea de soluţii şi produse WCDMA, CDMA2000, NGN, xDSL, în peste 90 de ţări printre care Statele Unite, Germania, Franţa, Marea Britanie, Spania, Portugalia, Olanda, Rusia, Brazilia, Thailanda, Singapore, Egipt şi Nigeria. În prezent Huawei are peste 24.000 de angajaţi în peste 50 de ţări şi o cifră de afaceri în 2004 de 5.58miliarde dolari.

Compania Huawei este în prezent lider mondial în domeniul switch-urilor digitale şi retele de ultimă generaţie şi se situează pe poziţii de top în broadband ADSL şi reţele optice. Huawei se numără printre puţinii furnizori de soluţii 3G end-to-end din lume, cu implementări în Emiratele Arabe Unite, Hong Kond, Malaesia, Mauritius şi Olanda.

Portofoliul Huawei cuprinde următoarele categorii: produse pentru reţea fixă, reţea mobilă, comunicaţii de date, reţele optice, software şi terminale, incluzînd switch-uri, echipamente integrate de acces în reţea, NGN, xDSL, transport optic, reţea inteligentă, videoconferinţă, terminale pentru alte sectoare de telecomunicaţie.

Unul dintre cele mai importante atu-uri este faptul că produsele Huawei se bazează pe chipurile ASIC proprii, extrem de performante.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb