George Simion: "Peste 600.000 de români au semnat listele AUR pentru candidaţii la alegerile europarlamentare"

F.D.
Politică / 7 aprilie

George Simion: "Peste 600.000 de români au semnat listele AUR pentru candidaţii la alegerile europarlamentare"

Preşedintele AUR, George Simion, susţine că peste 600 de mii de români au semnat listele AUR pentru candidaţii la alegerile europarlamentare. AUR a organizat, duminică, la Târgovişte, un eveniment de prezentare a candidaţilor la alegerile pentru Parlamentul European, relatează News.ro.

Preşedintele AUR, Georghe Simion, şi-a făcut apariţia pe acordurile melodiei "Fie să renască" a trupei Phoenix, care este şi imnul partidului.

"Sperau ei că ne iau prin surprindere că nu suntem pregătiţi. Poporul român se ridică prin fiecare din voi. Decebal şi Mihai Viteazul trăiesc prin fiecare din voi. Şi astăzi sunt bucuros să vă anunţ că peste 600 de mii de români au semnat listele AUR pentru candidaţii la alegerile europarlamentare. Suntem mult mai mulţi decât cred ei, decât speram chiar noi. Proiectul acesta prinde contur în fiecare zi. V-am chemat în faţa acestor ziduri pentru a arăta celor necredincioşi dovezile care stau încă mărturie că am fost apărătorii Europei şi suntem şi astăzi apărători ai patriei române şi ai civilizaţiei creştine europene", a susţinut George Simion.

El l-a ironizat pe preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, care a fost prezent, sâmbătă, la o reuniune a socialiştilor europeni.

"Aţi văzut, au venit socialiştii europeni, foarte frumos că au venit la acest sfârşit de săptămână la noi, în Bucureşti, suntem un popor ospitalier. Au venit, cum a venit şi Ursula von der Leyen şi Manfred Weber şi Karl Neihammer să-i înveţe pe români cum să voteze. Aţi văzut că a vorbit Ciolacu cu ei în singura limbă străină pe care o cunoaşte el: «Socares Prala. The extremist, the extremist is here, the extremist».

Atâta poate Ciolacu. Ştiţi ce-i supărător? Că ei vin aici cu avioane particulare şi se arată nemulţumiţi de indicii noştri de dezvoltare, dar nu ştiu că sute de ani am fost cotropiţi şi exploataţi cu rândul şi ei luau lecţii de vals în timp ce bunicii mei şi bunicii voştri munceau cu plugul pământul", şi-a susţinut liderul AUR teoria naţionalistă.

Simion a mai afirmat că sunt oameni care îl îndeamnă să candideze la alegerile prezidenţiale.

"Prietenii mei, oameni suveranişti, oameni în care am încredere, îmi dau sfaturi cât pot ei de bune şi mi-au dat un sfat în ultima săptămână, dar sfatul ăsta o să ducă la schimbarea conducerii partidului şi la schimbarea preşedintelui AUR. Vor să îmi anunţ candidatura la alegerile prezidenţiale. Eu vă mulţumesc, am 37 de ani, o să vină vremea şi pentru anunţarea candidatului AUR la prezidenţiale după marea bătălie pe care o purtăm alături de domnitorii noştri şi de toţi eroii neamului românesc pe 9 iunie", a mai spus George Simion.

Manifestarea s-a încheiat cu un concert susţinut de Nicolae Voiculeţ.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. eu nu inteleg de ce un partid antieuropean vrea sa ajunga in parlamentul european.. sa ce? sunt buni euroii cred. la ciolaneala.

    1. Ţine-ţi prietenii aproape, iar duşmanii - şi mai aproape.

      FABULOS discursul SEFULUI de GALERIE SIMION la TARGOVISTE. Acesta,si-a arata puterile SUPRANATURALE si a reusit sa aduca langa el sculandui din MORTI toti EROII ROMANIEI. In Romania,mai este o entitate care la fel ca SIMION,s-a crezut INVINGATOARE,aceasta este echipa de fotbal RAPID. La fel ca AURARUL,si RAPIDUL,s-a crezut CAMPIOANA tarii la FOTBAL,inca de la inceputul campionatului.Si AURARUL si RAPIDUL,sau declarat invingatori,iar acum,sunt ca niste CATELUSI udati de ploaie care nu mai reprezinta aproape nimic. In ANTITEZA cu cei doi LAUDAROSI,am sa descriu in comentariu,un cetatean care chiar daca nu este ROMAN,da dovada de un CARACTER,nemaiantalnit la noi. Acest cetatean,HULIT si uneori luat in BATJOCURA de niste NEICANIMENI,se numeste ch arALAMBOUS. Venit la FCSB,inainte sa inceapa campionatul,cetateanul,a dat dovada de CARACTERin comparatie cu confratii sai romani. Fara fite de mare antrenor,cumpatat,linistit si neiubitor de SANIUTA ROMANEASCA de NIUBA sau DUBAI,omul, s-a CAZAT la sediul clubului FCSB,si a inceput munca in TANDEM cu un alt CETATEAN HULIT de toata lumea si anume PINTILI. Chiar daca patronul echipei la cam persiflat si el uneori ch arALAMBOUS,si-a vazut de treaba si azi,FCSB,este pe cale sa castige campionatul ROMANIEI. Iata unde duce MUNCA si MODESTIA.Cetaeanul,a facut din FCSB,o ADEVARATA FAMILIE,care desi nu joaca chiar spectaculos intotdeauna,isi vede de FOTBAL si castiga meciuri. Daca FCSB,v-a castiga campionatul,cred ca modelul ch arALABOUS,trebuie urmat nu numai de TRUFASII de la AUR si RAPID ci de toti asazisii ANTRENORI ROMANI. JOS PALARIA in fata ta ch arALAMBOUS.!

    De ce s-a infiintat parlamentul european? Este o institutie total inutila, nu are nici o putere.

    AUR = Cal Troian PSD

    s c c r e t 

    “ oameni suveranisti”… alo nu mai semnai “schengen”…

    se tot plimba cuvantul asta “nou” invatat… erau parca un grup de suveranisti ce nu se legitimau nu se pronuntau in cnp nu plateau taxe… ca ei erau suverani pe corpul lor ..  

    marea suveranitate…  

    auzi de la atata suveranitate de ce stsm nu mana intinsa la fonuri ue? 

    ca doar un severan se auto guverneaza si gospodareste complet… fara dependenta mare de alt “suveran”… pentru a nu ii submina in fel chip suveranitatea.. si a nu ii controla sau modifica anume legi interne suverane…  

    “suveran”… ha ha…la intins “mana” poate…da… 

    s c c r e t

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb