GHEORGHE FALCĂ: "Blocajul dintre PNL, USR PLUS şi UDMR este o greşeală"

S.B.
Politică / 15 decembrie 2020

"Blocajul dintre PNL, USR PLUS şi UDMR este o greşeală"

PNL, USR-PLUS şi UDMR trebuie să găsească o soluţie de compromis în negocierile pentru formarea Guvernului, a declarat vicepreşedintele PNL, Gheorghe Falcă, informează news.ro.

Potrivit sursei citate, el crede că discuţiile privind şefia Camerei Deputaţilor, dorită atât de PNL, cât şi de USR-PLUS, ar trebui lăsate pentru final.

Gheorghe Falcă spune că "trebuie să găsească o soluţie de compromis, pentru că o funcţie nu poate fi împărţită în două".

"Mai mult de atât, poţi să laşi punctul acesta la finalul negocierii şi să reuşim într-un termen scurt să prezentăm cetăţenilor soluţiile noastre. Ar fi foarte bine dacă în două zile am prezenta, să spunem, reforma în Sănătate, în următoarele zile să prezentăm modul în care vom investi în Educaţie, să prezentăm modul în care noi vom investi în marea infrastructură (...). Dacă arătăm aceşti paşi, partea aceea finală a unei funcţii va intra într-o mică normalitate a ceea ce înseamnă dorinţa politicienilor şi a partidelor de a-şi asuma responsabilităţi şi într-un final se va găsi o soluţie pentru a depăşi acest hop", a spus Falcă.

Vicepreşedintele PNL crede că este o greşeală că negocierile pentru formarea coaliţiei de guvernare s-au blocat la împărţirea funcţiilor: "Este o greşeală care preşedintele României a spus că trebuie să fie corectată. Foarte bine ar fi să vedem în curând un program de guvernare, cu acel program de guvernare vei merge în Parlament să primeşti votul Parlamentului".

Întrebat dacă ar trebui să existe un plan B pentru PNL în ceea ce priveşte formarea Guvernului, Gheorghe Falcă a răspuns: "Nu cred că ar trebui să existe, pentru că astăzi nu se doreşte o guvernare cu cei de la PSD din partea nici unui partid. Deşi PSD a luat un scor frumos, neaşteptat de frumos, nimeni nu poate să uite modul în care au gestionat ţara din 2017 în 2019", potrivit Hotnews.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Ce e mai basist nenorocit, nu-ti mai ies comisioanele la cote maxime, din cauza nealocarii fondurilor necesare de la Centru, daca nu se inteleg hienele astea asupra formarii Guvernului Dezastrului National? Adica resimti aceasta situatie, ca o lovitura in plina Falca?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb