"GlaxoSmithKline" lansează a doua ediţie a "Şcolii de Afaceri GSK"

Virginia Balcu
Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 5 martie 2004

"Şcoala de Afaceri GSK", program realizat de compania "Gla-xoSmithKline" (GSK) cu sprijinul Ministerului Educaţiei, Tineretului şi Cercetării, îşi deschide porţile pentru al doilea an consecutiv, oferind tinerilor absolvenţi şansa să se familiarizeze cu modul de funcţionare al unei companii. 50 de studenţi din ultimul an de facultate vor beneficia şi în acest an de seminarii şi cursuri practice susţinute de profesionişti aparţinînd echipei GSK România. Cursurile vor acoperi domeniile marketing, vînzări, distribuţie, finanţe, resurse umane, comunicare şi relaţii publice, producţie şi tra-ining şi se vor desfăşura în două sesiuni programate pentru 5-16 iulie 2004 şi 2-13 august 2004.

Au fost invitaţi să se înscrie pentru cursurile "Şcolii de Afaceri" studenţi din centrele universitare cu tradiţie din Bucureşti, Cluj-Napoca, Braşov, Iaşi, Timişoara, Craiova, Constanţa, Oradea, Tîrgu Mureş. În aceste oraşe a fost lansată, începînd cu această lună, o campanie de informare care include distribuţia în facultăţi a pliantelor şi afişelor conţinînd detalii despre program şi modul de înscriere. Termenul pînă la care cei interesaţi pot trimite formularele de înscriere pentru "Şcoala de Afaceri GSK" este 16 aprilie 2004.

Anul trecut, "GlaxoSmithKline" a investit peste 100.000 de dolari în acest proiect, care a beneficiat de participarea unui număr de 50 de absolvenţi din domenii diferite, selectaţi dintr-un număr total de 216 aplicanţi din toate centrele universitare din ţară.

Candidaţii pentru "Şcoala de Afaceri GSK" trebuie să fie în ultimul an de studiu, să aibă media generală a anilor de studiu în facultate peste 8.00, să aibă un portofoliu de proiecte în care au fost implicaţi în timpul facultăţii, premii pentru activitatea academică (de preferat) şi să aibă cunoştinţe de limba engleză la nivel mediu (cel puţin).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb