"Glenmark" lansează un nou medicament pentru hipertensivi

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Sănătate / 25 februarie 2009

Compania ţinteşte 0,63% din piaţa produselor cu prescripţie

Compania farmaceutică "Glenmark" a lansat oficial în România ENEAS, un produs inovator pe piaţa de cardiologie. ENEAS este cel de-al doilea produs din portofoliul adresat afecţiunilor cardiovasculare al companiei şi vizează în particular piaţa de hipertensiune din România, estimată în prezent la 200 milioane euro.

Noul medicament aduce beneficii suplimentare reale pentru pacienţii hipertensivi datorită combinaţiei originale între un inhibitor de enzimă de conversie şi un blocant al canalelor de calciu. Prin compoziţia specifică, atinge cu succes controlul tensiunii arteriale înlocuind componentele administrate separat şi nu numai. Fiind o combinatie fixa, avantajele administrării medicamentului ENEAS sunt multiple referindu-se şi la siguranţa tratamentului indiferent de nivelul de risc al pacientului, complianţa crescută - administrarea unei singure capsule pe zi în loc de două - şi protecţia sporită a organelor ţintă.

"Piaţa de hipertensiune din România se ridică la peste 200 milioane Eur iar numărul de pacienţi estimat conform statisticilor (studiul Sephar, coordonat de dna Prof. Maria Dorobanţu) reprezintă 40% din populaţia adultă. In acest context, am lansat ENEAS pe piaţa din România, lansare în legătură cu care suntem foarte optimişti datorită beneficiilor suplimentare pentru pacienţi din perspectiva eficienţiei, înaltei tolerabilităţi, efectelor secundare reduse şi a bunei complianţe. Bugetam pentru anul acesta in jur de 1 milion Eur cifră de afaceri pentru ENEAS, iar ca număr de pacienţi ne propunem un target de 15000 până la sfârşitul anului.", a declarat Mariana Wencz, Director General Glenmark România.

Produsul, care poate fi achiziţionat numai pe bază de prescripţie medicală, este compensat 50%, investiţia efectivă a pacientului în tratamentul cu ENEAS limitându-se la 1,5 ron / zi.

ENEAS este cel de-al treilea dintr-un lanţ de 40 de lansări pe care şi le-a propus compania Glenmark în intervalul 2008-2012, pe piaţa din România. Glenmark România ţinteşte o cotă de piaţă de 0,63% în piaţa de produse cu prescripţie, având ca scop crearea platformei de lansare a propriilor entităţi chimice noi în anul 2013.

"Glenmark Pharmceuticals" Ltd este o companie farmaceutică globală, bazată pe cercetare, cu o gamă integrată de produse farmaceutice, cu sediul central în Mumbai, India. Compania este, în India, liderul în descoperirea de noi molecule. Glenmark deţine 11 molecule de bază aflate în diferite faze de dezvoltare în cercetările NCE&NBE. Trei din cele 11 molecule se află în faza a doua a dezvoltării, iar celelalte opt se află în stadii pre-clinice şi de descoperire, în vederea tratării afecţiunilor inflamatorii, disfuncţiilor metabolice şi oncologice. Compania este prezentă în peste 80 de ţări din întreaga lume, inclusiv pe pieţele puternic reglementate ale SUA şi Europei. Produsele companiei sunt destinate mai multor segmente: dermatologie, medicină internă, pediatrie, ginecologie, ENT, cardiologie, diabet şi oncologie.

În 2008, Compania Glenmark a fost distinsă de SCRIP, cea mai prestigioasă revistă farmaceutică la nivel mondial, cu titlul de "Cea mai Bună Companie Farmaceutică din Lume - IMM" şi "Cea mai Bună Companie în Pieţele Emergente".

Glenmark a deschis operaţiunile pe piaţa din România în martie 2008, România fiind cea de-a treia ţară din Europa în care compania a ales să îşi desfăşoare activitatea, după Cehia şi Slovacia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb