Grupul City Grill şi Raiffeisen Bank lansează o noua modalitate de plată

Diana Mihu
Companii / 2 noiembrie 2016

Prin parteneriatul încheiat recent între Grupul City Grill şi Raiffeisen Bank, posesorii de card care utilizează un smartphone de tip ANDROID sau IOS şi care au aplicaţia "Out4Food" pot face plata direct din aplicaţie, cu ajutorul serviciului Raiffeisen E-commerce, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

"Aplicaţia Out4Food este un instrument care aduce new business, iar cifrele pe care le generează susţin acest lucru. Funcţiunea de plată direct prin aplicaţie, dezvoltată în parteneriat cu Raiffeisen Bank, a generat, în primele zile de la lansare, câteva sute de tranzacţii, fiind un real succes. Aceasta este încă o dovada a faptului că tinerii din generaţia millennials sunt core targetul nostru, asa cum ne şi arată rapoartele psihografice şi demografice", a declarat Ramona Popescu, marketing manager al grupului City Grill.

Conform sursei citate, după patru ani de funcţionare a aplicaţiei Out4Food, sunt peste 100.000 de clienţi înrolaţi în program, cu ajutorul cărora s-au efectuat aproximativ 1.500.000 de tranzacţii. În program există de la clienţi cu o singură tranzacţie, până la recordul de 1.563 de tranzacţii pentru un singur client.

În primele opt luni ale anului 2016 s-a înregistrat, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, o creştere a tranzacţiilor prin intermediul plaformei Out4Food cu 5,96%, iar totalul veniturilor a crescut cu 9,60%. Creşterea medie a încasărilor pe tranzacţie a fost de 4,84%, se arată în comunicat.

Proiectul Out4Food a fost dezvoltat în parteneriat cu Expremio Marketing, o divizie a Bit-Soft şi a presupus o investiţie de câteva zeci de mii de euro, bani investiţi în soft, carduri printate, aplicaţie şi training.

Raiffeisen Bank este o bancă comercială de top care deserveşte aproximativ 2 milioane de clienţi persoane fizice, 96.000 IMM-uri şi 8.000 de companii. Reţeaua Raiffeisen Bank numără peste 480 de unităţi în toată ţara, peste 1.100 de ATM-uri, aproximativ 14.000 de EPOS-uri şi 100 de MFM (automate multifuncţionale).

Fondat în 2004 de către Dragoş Petrescu, Grupul City Grill are în prezent în portofoliu 7 branduri şi 17 locaţii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb