Guvernul de la Varşovia se opune relocării imigranţilor ilegali în Polonia

G.U.
Internaţional / 9 iunie 2020

Mariusz Kamiñski-Membru al Sejmului Republicii Populare Polone (Sursă foto: Wikipedia)

Mariusz Kamiñski-Membru al Sejmului Republicii Populare Polone (Sursă foto: Wikipedia)

Guvernul conservator de la Varşovia se opune oricărei relocări a imigranţilor ilegali în Polonia, a declarat luni ministrul de interne polonez Mariusz Kamiñski, răspunzând astfel planurilor Comisiei Europene legate de un nou pact privind migraţia şi azilul, relatează marţi thenews.pl, conform Agerpres.

Miniştrii de interne din Polonia, Cehia, Ungaria, Slovacia, Estonia, Letonia şi Slovenia au trimis o scrisoare comună Comisiei Europene în care îşi exprimă opoziţia faţă de orice formă de relocare obligatorie.

Comisarul european pentru afaceri interne Ylva Johansson intenţionează să propună o reformă a sistemului de azil al Uniunii Europene, care s-a dovedit depăşit în 2015-2016 când ţările din flancul sudic al blocului comunitar le-au acuzat pe celelalte că nu le-au ajutat să gestioneze numărul mare de sosiri de migranţi şi refugiaţi.

Kamiñski a afirmat luni că guvernul polonez nu va fi de acord cu 'experimente culturale'. El a adăugat că Polonia este motivată nu de justificări "xenofobe", ci de "bun simţ''.

"Guvernul polonez nu este şi nu va fi de acord cu niciun experiment social sau cultural impus nouă. Putem vedea modul în care se sfârşesc asemenea experimente privind la exemplul multor ţări vest-europene. Acest lucru conduce la consecinţe tragice, la conflicte sociale, la conflicte cu un background rasist, pe motive religioase'', a subliniat demnitarul polonez.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. UE s-a edificat cică să ajute propășirea natiunilor europene. Nu are nici un mandat să relocheze migratie de masă. Polonia are dreptate - eșecul migratiei de masă in Europa Occidentală e evident - Occidentul și-a pierdut pacea socială, siguranța stradală și a importat criminalitate, costuri si conflict social.. Politica lui Merke a fost picătura care a umplu paharul si a produs Brexit-ul, a divizat Vestul de Est și a antagonizat Grecia, Austria, Italia, Franța.... Trebuie să fii spălat pe creier să impingi ca psihopatul o politică de inginerie socială cand atâtea popoare rezistă.... E clar că e ceva murdar la mijloc - de pildă că unii vor să stoarcă voturi si bani publici de pe industria migratiei de masă, si isi bat joc de Constitutie si de cetățeni. In Constitutia României e clară interdicția strămutării de populatii străine pe teritoriul țării. E altcevva decât imigrația economică sel ectivă, provizorie. E o politică antinațională făcută de trădători care ascultă de interese străine nu de interesele cetățenilor români. Nu e in interesul nostru să aducem pe banul public mii de asistați musulmani care nu ne iubesc, nu vor să se integreze si ar vrea doar să ia beneficii. Deocamdată avem cifre mici dar un guvern USR e capabil să dea un tun să spargă conducta și apoi rămânem cu problema pe cap un secol

    1. Foarte adevarat.In timpul.pandemiei de Covid fiecare a fost pe turta lui iar acum.impun migranti musulmani care au alta cultura,alt sistem de valori.Ei se razboiesc intre ei inca de la moartea Profetului.Sa se duca in tari musulmane dezvoltate care coincid conceptiilor lor de ev mediu.Noua sa ne trimita doar desidentii politici si religiosi ,oameni culti,nevinovati,pedepsiti in mod draconic si de neconceput in puscariile lor infecte.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb