GVA ASCO Properties este numele noii companii ce ofera servicii specializate de consultanta clientilor români începând cu aceasta luna.

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Consultanţă / 15 noiembrie 2007

GVA ASCO Properties este numele noii companii ce ofera servicii specializate de consultanta clientilor români începând cu aceasta luna.

Începând cu aceasta toamna, ASCO Properties s-a afiliat retelei internationale de real estate GVA Worldwide, unul dintre liderii mondiali ai industriei tranzactiilor imobiliare, ca o consecinta fireasca a unui trend ascendent pe piata imobiliara româneasca.

Cu o experienta de 13 ani pe piata de real estate din România, ASCO Properties este o companie ce si-a concentrat activitatea în toate domeniile ce definesc piata de profil - terenuri, office, rezidential si industrial - acoperind toate orasele cu peste 100.000 de locuitori din România.

"România s-a remarcat cu rapiditate ca fiind un punct-cheie pentru investitorii de real estate din Europa si din întreaga lume", a declarat Michael Corbett, presedinte GVA Worldwide. "Datorita atentiei cu care îsi reprezinta clientii, dar si gratie retelei locale extrem de bine puse la punct, ASCO Properties este candidatul ideal pentru a reprezenta GVA Worldwide în România", a adaugat Corbett.

GVA Worlwide ofera servicii de consultanta privind achizitii si vânzari de proprietati comerciale, investitii si management imobiliar la nivel international, având 90 de birouri în 20 de tari si peste 3.500 de specialisti imobiliari. În 2006, GVA Worldwide a realizat tranzactii în valoare de 26,5 miliarde de USD, reprezentând mai mult de 150 de milioane de metri patrati de proprietati industriale, office si retail. Fiind un consultant de renume în domeniul imobiliar comercial, GVA Worldwide ofera servicii care conduc la optimizarea portofoliului a numerosi clienti la nivel international, de la corporatii multinationale, la dezvoltatori, investitori, institutii etc.

"Alaturarea la GVA Worldwide este pentru noi o oportunitate de consolidare a pozitiei pe piata locala, dar si de largire a gamei de servicii catre clientii corporativi. Suntem pregatiti sa raspundem nevoilor tot mai variate si sofisticate ale clientilor nostri, în conditiile procesului de dezvoltare si maturizare a pietei de real estate din România, prin ridicarea nivelului de servicii la standardul international", a spus cu aceasta ocazie Mihai Astratinei, General Manager GVA ASCO Properties.

Pe lânga intrarea GVA Worldwide pe piata din România, compania si-a deschis de curând birouri în China (GVA Curzon Partners), Israel (GVA Cornerstone) si India (GVA Intercapitalis).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb