Honda Trading România, creştere de 50,5% a vânzărilor în prima jumătate a anului

Elena Deacu
Companii #Auto / 14 iulie 2015

Honda Trading România, creştere de 50,5% a vânzărilor în prima jumătate a anului

Cu 396 de unităţi livrate în primele şase luni ale anului 2015, Honda Trading România a reuşit să depăşească cu 50,5% rezultatele înregistrate în aceeaşi perioadă a anului 2014, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Astel, numai în luna mai, dealerii Honda au livrat un total de 142 de unităţi, sau 27% din totalul livrărilor ce au avut loc în anul 2014.

Cele mai populare modele în portofoliul Honda în România rămân modele CR-V şi Civic, cel din urmă marcând o evoluţie excelentă în privinţa vânzărilor versiunii sedan. Relansat în România împreună cu o ofertă foarte competitivă de preţ susţinută şi de Programul Rabla, Civic Sedan a reuşit o performanţă excelentă, cu 129 de unităţi livrate de la începtului anului, la egalitate cu cel mai popular model Honda, SUV-ul CR-V.

Cifrele de vânzări înregistrate de noul CR-V sunt cel puţin meritorii, în condiţile în care pentru prima jumătate a anului au fost disponibile la vânzare doar versiuni cu transmisie manuală. Începând cu luna iulie, va fi disponibil şi noul CR-V cu transmisie automată cu 9 trepte (ce poate fi cuplată noului motor diesel 1.6 i-DTEC 160 CP), model care are toate şansele să devină best seller-ul gamei în a doua jumătate a anului.

Pe final de generaţie, Honda Accord a avut un rezultat foarte bun, de 56 de unităţi vândute, fiind clasat în top 3 modele de clasa medie cu motorizări pe benzină.

Versiunea hatchback a compactei Civic, care a beneficiat de un facelift în prima parte a anului, a fost achiziţionată de 73 de clienţi, în timp ce totalul gamei compacte Honda a ajuns la 202, o creştere de 124% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2014.

În toamna acestui an Honda Trading România va lansa noul crossover HR-V, un model cu potenţial important pe piaţa din România. Tot în aceeaşi perioadă va fi lansată şi noua generaţie a modelului de clasă mică Honda Jazz. Noul HR-V va fi disponibil cu două motorizări de ultimă generaţie din gama Earth Dreams: 1.5 i-VTEC 130 CP şi 1.6 i-DTEC 120 CP şi va beneficia de cea mai generoasă ofertă de spaţiu din segment. Perspectivele pentru finalul de an sunt şi ele pozitive, dată fiind gama complet nouă de modele precum şi creşterea constantă a pieţei de automobile noi din România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb