HP îşi îmbogăţeşte portofoliu de laptopuri

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 16 septembrie 2009

HP anunţă lansarea celor mai noi notebook-uri şi Mini-uri subţiri şi uşoare, inclusiv a unei linii de laptopuri business - cele mai subţiri notebook-uri complet echipate din lume - precum şi a unei noi ediţii speciale de Mini de la un designer internaţional.

Compania a lansat această categorie de laptopuri subţiri şi uşoare şi la începutul acestui an odată cu anunţarea produsului HP Pavilion dv2, care combină performanţa unui notebook complet echipat cu mărimea şi portabilitatea unui Mini.

În prezent, HP oferă cea mai cuprinzătoare gamă de laptop-uri ultra-mobile, asigurând satisfacerea nevoilor consumatorilor şi profesioniştilor deopotrivă, fie că se orientează către un produs accesibil, de nivel mediu sau foarte performant, cu o experienţă premium. Portofoliul ultra-mobil de la HP include acum şi produse cu ecran de la 10.1 inch până la 15.6 inch. Posibilitatea de a alege dintre design-uri lucioase, cu imprimeuri atrăgătoare, încântă atât bărbaţii cât şi femeile.

Charl Snzman, vicepreşedinte, Personal Szstem Group, HP Europa Centrală, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA), adeclarat: "La HP, design-ul produsului este determinat de modul în care clienţii noştri îşi utilizează computerele. În locul unei selecţii reduse de produse, pe baza raportului calitate-preţ, noi oferim posibilitatea unei alegeri reale a produsului adaptat stilului de viaţă personal sau profesional al consumatorilor. Fie că un consumator caută un Mini care oferă acces instant la Internet, sau un notebook de înaltă performanţă care combină elementele creative cu portabilitatea, cu siguranta există un produs HP care se potriveşte nevoilor şi personalităţii sale."

Noul HP ProBook 5310m este un notebook foarte subţire şi uşor pentru utilizatorii business, care nu pot face compromisuri in privinţa performanţei sau autonomiei bateriei. Cântărind doar 1.7 kg şi măsurând numai 23 mm grosime, este partenerul ideal de călătorie al utilizatorilor business, combinând mobilitatea cu durabilitatea şi siguranţa. HP ProBook 5310m include o soluţie de securitate completă, uşor de folosit, HP ProtectTools, ca şi un software de o performanţă superioară, opţiuni de conectivitate extinsă, precum broadband mobil şi suport pentru sistemele de operare business. Bateria standard litiu-polymer are o autonomie de până la 7 ore, în timp ce o baterie opţională cu şase celule, estimata să apară mai târziu anul acesta, va prelungi durata de activitate a bateriei.

Datorită design-ului modern - aluminiu durabil, negru, cu o ramă solidă de magneziu, "îmbrăcat" într-o vopsea fină la atingere - HP ProBook 5310m inspira profesionalism la orice întâlnire cu clienţii. Finisajul rezistent la zgârieturi şi tastatura rezistentă la lichide sunt o dovadă a faptului că HP ProBook 5310m este proiectat să dureze.

Portofoliul de computere dedicate consumatorilor include două noi notebook-uri HP Pavilion:

- HP Pavilion dm3 este un centru portabil de divertisment, concentrat într-un finisaj subţire şi uşor de aluminiu, cu un design atrăgător, toate la un preţ accesibil. Acesta include un monitor HD cu diagonala de 13.3 inch LED pentru vizionarea filmelor la înaltă calitate şi software-ul HP MediaSmart pentru o editare foto şi video facilă. Cu până la 10 ore de viaţă, prin intermediul unei baterii standard cu şase celule şi posibilitatea de a alege între procesoarele Intel şi AMD, dm3 poate rezista întreaga zi în aceleaşi conditii de performanţă.(3) Alte particularităţi opţionale sunt NVIDIA sau ATI, design discret şi multiple opţiuni de conectivitate prin WLAN, Bluetooth şi, opţional, WWAN.

- HP Pavilion dm1 este cel mai accesibil notebook ultra mobil, cu un design inedit, disponibil atât în varianta neagră, cât şi alb "swirl". Cu o durată de viaţă a bateriei de până la 9 ore, opţional WWAN, până la 500 GB HDD şi cântărind mai puţin de 1.5kg, acesta este notebook-ul subţire şi uşor de 11.6 inch, ideal pentru activităţile de la birou, de acasă, sau din deplasari.

Ediţiile unice ce poartă amprenta designerilor conferă o mobilitate personalizată

HP a oferit în avanpremieră un nou design digital, marca Vivienne Tam. Gama HP ce include ediţiile speciale ale unor produse ce poartă amprenta unor designeri celebri este unică pe piaţa de specialitate, permiţăndu-le utilizatorilor să se remarce.

- Noua variantă marca Vivienne Tam este o urmare firească a colaborării anterioare de success cu designerul. Disponibil începând cu 2010, noul model include fluturi şi broderii, elemente ce se regăsesc în cea mai recentă colecţie Vivienne Tam, inspirată dintr-o poveste de dragoste despre romantism, independenţă, libertate şi transformări.

Mini-uri pentru o viaţă digitală mobilă

Totodată, HP şi-a extins gama de Mini-uri şi în regiunea EMEA, prin includerea in oferta a modelelor Mini 110 şi Compaq Mini 311:

- Disponibil în culorile negru, roz sau alb, varianta 110 a Mini-ului de la HP de 10.1 inch dispune de o tastatură care are, în proporţie de 92%, dimensiunile unei tastaturi obişnuite, oferindu-le utilizatorilor posbilitatea de a se conecta instant într-o conversaţie şi de a accesa uşor e-mail-ul.

- Compaq Mini 311 este soluţia ideală de divertisment în mişcare. Display-ul de 11.6 inch, graficele NVIDIA Ion, speaker-ul incorporate Altec lansing, precum şi bateria cu o durată de viaţă de până la ase ore le permite utilizatorilor să se bucure din plin de muzică şi filme HD.

Modelul Compaq Mini 311 de la HP include software HP Syncables, care sincronizează automat, printr-o conexiune wireless, fişiere create sau editate în mişcare, cu un PC creat pentru acasă.

Cele mai recente PC-uri şi Mini HP sunt disponibile în regiunea EMEA:

- HP ProBook 5310m - disponibil încă de la 1 octombrie 2009, la preţul recomandat de 599 euro

- HP Pavilion dm3 - disponibil din data de 22 octombrie 2009, la preţul recomandat de 599 euro pentru varianta Intel, respective 499 euro pentru AMD

- HP Pavilion dm1 - disponibil din 22 octombrie 2009, la preţul recomandat de 449 euro

- HP Mini 110 Studio Tord Boontje - disponibil din data de 22 octombrie 2009, la preţul recomandat de 349 euro

- HP Mini 110 - - disponibil din data de 22 octombrie 2009, la preţul recomandat de 299 euro

- Compaq Mini 311 - disponibil încă de la începutul lunii octombrie 2009, la preţul recomandat de 349 euro.

HP îşi concentrează activitatea pe simplificarea utilizării tehnologiei pentru toţi clienţii săi, de la consumatorii individuali până la cele mai mari organizaţii. Cu un portofoliu ce cuprinde soluţii de imprimare, calculatoare personale şi infrastructura IT, HP este cea mai mare companie IT din lume.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb