Huawei Technologies anunţă că menţine ferm angajamentul faţă de sistemul educaţional din România

Comunicate de presă / 2 octombrie 2017

Huawei Technologies anunţă că menţine ferm angajamentul faţă de sistemul educaţional din România

Huawei, furnizor la nivel global în domeniul soluţiilor de tehnologie pentru informaţii şi comunicaţii, menţine ferm angajamentul faţă de sistemul de educaţie din România, susţinând educaţia studenţilor români prin dezvoltarea şi continuarea unor proiecte educaţionale şi stagii de practică, precum Huawei Seeds for the Future.

Programul Huawei Telecom Seeds for the Future este sprijinit de Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice, Ministerului Societăţii Informaţionale, dar şi de cele mai mari universităţi din ţară, iar în ultimii ani a captat din ce în ce mai mult atenţia studenţilor.

Vlad Doicaru, Enterprise Director Huawei România, a declarat: " Prin continuarea acestui program, ne dorim să le oferim studenţilor atât o experienţă interculturală, cât şi accesul la tehnologiile Huawei. Practic, principalele obiective pe care le urmărim prin proiectul «Huawei Seeds for the Future» constau în îmbunătăţirea educaţiei din domeniul IT, armonizarea cunoştinţelor teoretice cu cele practice şi susţinerea tinerilor într-adevăr pasionaţi de domeniul IT."

Prin intermediul acestui program, studenţii înscrişi la facultăţile cu profil tehnic şi nu numai, au posibilitatea de a urma un training de specializare care se desfăşoară în China, la sediul central Huawei din Shenzen, în urma căruia îşi însuşesc atât noţiuni teoretice, cât şi practice.

În acest an, în perioada 18 august - 2 septembrie, zece studenţi (opt din Bucureşti, doi din Republica Moldova) au fost trimişi de Huawei România în China. În prima săptămâna a programului, la Beijing, aceştia au participat la cursuri intensive de limbă şi cultură chineză şi au vizitat obiectivele turistice şi istorice ale oraşului, familiarizându-se astfel cu o parte importantă a culturii chineze. În cea de a doua săptămâna a călătoriei lor s-au mutat la Shenzhen, în campusul Huawei Academy. La sediul central al Huawei, studenţii s-au bucurat de sfaturi şi consultanţă din partea specialiştilor companiei şi au avut acces la tehnologiile moderne din laboratoarele Huawei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb