IAA si UAPR au stabilit comitetul de organizare a EFFIE 2008 si data desfasurarii evenimentului

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 13 noiembrie 2007

International Advertising Association (IAA) si Uniunea Agentiilor de Publicitate din România (UAPR) anunta deschiderea oficiala a Festivalului EFFIE 2008 - singurul festival care masoara eficienta în publicitatea româneasca.

Ajuns la cea de a cincea sa editie, EFFIE este un festival destinat industriei de advertising din România care premiaza reusita în atingerea si depasirea obiectivelor de marketing si comunicare din aceasta industrie si este o recunoastere a rezultatelor publicitatii, a procesului de creatie si planificare strategica care genereaza succes tangibil si masurabil.

La aceasta editie EFFIE , Comitetul de Organizare este format din: Eusediu Margasoiu - Pepsi Americas - Presedintele Comitetului de Organizare, Valentina Tagirtoi - Unilever SCE, Diana Flutur - Odyssey Communication, Afrodita Blasius - Bridge Communication, Cezar Dumitru - Ursus Breweries, Paul Markovitz - Vodafone, Cristi Grigorescu - Next, Sorin Psatta - Graffiti BBDO si Victor Dobre - IAA Romania.

Campaniile ce vor concura pentru un trofeu EFFIE 2008 trebuie sa fi rulat in anul 2007, pe cel putin un suport media, sa aiba obiective clare si sa prezinte dovada indeplinirii sau depasirii acestora. Ele trebuie sa combine in mod reusit toate disciplinele unui program de marketing si sa demonstreze parteneriatul dintre agentie si client in construirea unei marci.

Jurizarea campaniilor inscrise in concurs se va face in doua runde, iar castigatorii vor fi anuntati in cadrul Galei de premiere EFFIE, care va avea loc in data de 15 mai 2008.

Am ales data de 15 mai bazandu-ne de experienta editiilor anterioare. Suntem convinsi ca acest ragaz de doua luni va permite tot mai multor companii sa primeasca datele de research astfel incat sa isi poata fundamenta cat mai temeinic cazurile inscrise, conform procedurilor internationale EFFIE\" - a declarat Victor Dobre, membru al Comitetului de Organizare EFFIE 2008.

Premiile EFFIE au fost acordate pentru prima data in Statele Unite ale Americii, in 1968, de New York American Marketing Association, drept recunoastere pentru cele mai eficiente campanii de publicitate ale anului.

Prima editie EFFIE din Romania a festivalului a avut loc in anul 2004.

Festivalul EFFIE 2007 este organizat in Romania prin eforturile comune ale International Advertising Association (IAA) si Uniunea Agentiilor de Publicitate din România (UAPR).

Licenta pentru desfasurarea acestui festival în România apartine \"American Marketing Association New York\", iar modul de desfasurare al concursului este extrem de standardizat, urmarindu-se pas cu pas procedurile de operare internationale ale EFFIE.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb