IBM prezintă noile componente necesare pentru realizarea infrastructurii secolului 21

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 4 martie 2009

Determină convergenţa infrastructurii fizice şi digitale în continuă schimbare

Un pas important înspre schimbarea modului de funcţionare a lumii

O oportunitate de piaţa în valoare de 122 miliarde dolari

IBM a prezentat elementele de bază ale infrastructurii secolului 21 şi a anunţat lansarea de noi produse şi servicii care pot contribui la realizarea acesteia. În esenţă, noua infrastructură va fi mai dinamică şi va aduce mai multă inteligenţă, automatizare, integrare şi eficienţă în lumea fizică şi cea digitală. Ca rezultat, va permite organizaţiilor şi mecanismelor de conducere să aibă o reacţie mai eficientă şi să facă faţă provocărilor prezente în lumea zilelor noastre.

Interconectarea globală conduce la creşterea gradului de complexitate a lanţurilor de aprovizionare, la un acces mult mai mare la informaţii de către abonaţi şi face ca aspecte precum managementul orientat înspre strategie, sistemul de raportare la standarde, controlul riscului sau scăderea vulnerabilităţii sistemelor în securitate să fie din ce în ce mai dificile şi mai complexe. Datorită faptului că o treime din populaţia lumii va avea acces la Internet până în 2011, existând 4 miliarde de abonaţi ai serviciilor de Internet mobil în prezent, iar volumul imens de date fiind determinat de multiplicarea rapidă a dispozitivelor inteligente de generare a semnalelor numite taguri RFID, inteligenţa fiind implementată în orice, de la animale de casă la reţele de energie electrică, infrastructura lumii este la un moment de cotitură.

Cerinţele cheie pentru noua infrastructura dinamică:

- Integrarea infrastructurii digitale şi fizice, oferind posibilitatea de a utiliza tehnologia informaţiei pentru a controla procesele de afaceri, aplicaţiile şi infrastructura fizică din ce în ce mai inteligentă şi de a determina apariţia unor servicii noi, îmbunătăţite. Acest lucru este cunoscut sub numele de "Managementul serviciilor".

- Capacitatea de a administra, stoca şi analiza cei 15 noi pentaocteţi de informaţii generaţi în fiecare zi - de opt ori mai multe informaţii decât se regăsesc însumate în toate bibliotecile americane. Acest lucru va permite clienţilor să se adapteze cerinţelor volumului mare de informaţii, cerinţe asociate cu managementul orientat către strategie, compliantă, disponibilitatea, reţinerea, riscul şi problemele de securitate.

- O reducere a deficienţelor majore şi o mai mare flexibilitate în lumea interconectată din zilele noastre. Costurile centrelor de date, de exemplu - pentru energie, spaţiu etc - au crescut de opt ori din 1996, iar utilizarea distribuită medie a serverului este de doar 6-15%.

Drept urmare, IBM a anunţat lansarea unor produse şi servicii care se adresează acestor cerinte. IDC estimează oportunitatea de piaţă pentru aplicaţii software, servere, tehnologii şi servicii pentru gestionarea infrastructurii convergente fizice şi de IT la valoarea de 122 miliarde dolari în 2012.

În timpul anunţurilor făcute, IBM a venit cu o nouă propunere pentru a ajuta companiile ce deţin statutul de Business Partners să se dezvolte şi să îşi lărgească perspectivele şi abilităţile care le vor permite să răspundă mai bine afacerilor clienţilor şi cerinţelor transformaţionale IT. Noul program "Dynamic Infrastructure Specialty Program" asigură asistenţă în ceea ce priveşte instruirea, vânzările, marketingul şi partea tehnică pentru a dezvolta abilităţile Business Partners în domenii cheie cum ar fi virtualizarea, managementul informaţiei şi eficientizarea energiei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb