"ICLA Lacuri şi Vopsele" implementează SeniorERP

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 1 octombrie 2008

"ICLA Lacuri şi Vopsele", unic importator al concernului Akzo Nobel Coatings în România, alege SeniorERP pentru managementul integrat al distribuţiei de materiale de finisare pentru lemn. SeniorERP va asigura suportul pentru dublarea cifrei de afaceri în următorii trei ani şi extinderea controlată a reţelei de distribuţie la nivel naţional.

"ICLA Lacuri şi Vopsele" activează ca distribuitor de materiale de finisare pentru lemn din 1999, fiind partenerul român al grupului AKZO NOBEL, un concern internaţional cu vânzări de 13,1 miliarde euro/an. Ca parte a strategiei de dezvoltare, compania este în plin proces de extindere a portofoliului de produse sub brandurile ICLA şi Akzo Nobel, pentru a răspunde unei pieţe în continuă creştere. Obiectivul pe următorii trei ani constă în dublarea cifrei de afaceri şi a segmentului de piaţă rezultat în urma activităţii din ultimii 6 ani. Pentru o creştere sustenabilă, ICLA îşi propune să extindă reţeaua de distribuţie curentă, astfel încât să acopere complet şi echilibrat teritorial România.

SeniorERP înlocuieşte în cadrul Icla Lacuri şi Vopsele un alt sistem ERP, ca urmare a dificultăţilor cauzate atât la nivel de aplicaţie în sine, cât şi de relaţia dificilă cu furnizorul soluţiei. Principalele probleme la momentul implementării erau: funcţionarea greoaie a aplicaţiei; neacoperirea nevoilor de creştere a companiei; lipsa serviciilor postimplementare; creşterea nejustificată a costurilor interne în lipsa unor instrumente vitale afacerii.

Nevoia înlocuirii aplicaţiei ERP a venit o dată cu diversificarea şi creşterea volumului de produse, precum şi datorită extinderii reţelei de parteneri. Implementarea SeniorERP la Icla Lacuri şi Vopsele vizează creşterea controlată a distribuţiei la nivel naţional prin gestionarea corectă a stocurilor şi managementul integrat al re-distribuitorilor. Pentru atingerea acestor obiective în condiţii competitive, SeniorERP va asigura controlul costurilor prin instrumente de automatizare la nivel operaţional.

"Sistemul ERP pe care funcţionăm înainte era depăşit de nevoile noastre actuale şi nu putea fi actualizat deoarece producătorul de software a dat faliment la scurt timp după implementare. Pentru noua soluţie, am avut aşadar criterii clare de selecţie privind atât aplicaţia, cât şi furnizorul de software. Am ales SeniorERP pentru interfaţa intuitivă şi rapoartele extrem de complexe care se pretau proceselor noastre interne, dar mai ales pentru oamenii de la Senior Software, care sunt profesionisti. Sperăm ca această colaborare să ne ajute la restructurarea activităţii, astfel încât în următorii 3 ani să ne putem dubla cifra de afaceri", a declart Dan Radu, director de vânzări, Icla Lacuri şi Vopsele.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb