Immofinanz a investit 1,8 milioane euro în conceptul "myhive S-Park"

ADI IACOB
Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare / 27 ianuarie 2017

Investitorul imobiliar anunţă noi investiţii în trei clădiri de birouri din capitală

Immofinanz scoate la vânzare proprietăţile din România care nu fac parte din categoria clădirilor de birouri şi spaţii de retail

Investitorul imobiliar austriac Immofinanz a investit un total de 1,8 milioane de euro ca să aducă brandul internaţional de birouri "myhive" pe piaţa locală, prin modernizarea clădirii de birouri S-Park, anunţă Sorin Vişoianu, Country Manager Operations România al Immofinanz.

Suma totală include 1,25 milioane de euro investiţi în modernizarea interiorului clădirii, iar restul până la 1,8 milioane de euro au avut ca destinaţie modernizarea exteriorului. Zonele interioare includ spaţii noi de relaxare şi socializare, facilităţi şi servicii noi.

Christian Traunfellner, Head of Asset Management Office în cadrul Immofinanz, a declarat ieri, într-o conferinţă de presă: "Myhive este brandul internaţional de birouri al Immofinanz, caracterizat printr-o atmosferă prietenoasă şi un design inspirat din industria hotelieră, precum şi printr-o gamă de servicii şi facilităţi". Domnia sa a adăugat că în prima etapă de implementare, conceptul "myhive" va fi prezent în 20 de clădiri de birouri din şase ţări: Austria, Germania, Cehia, Polonia, România şi Ungaria.

În România, conceptul myhive va fi implementat în clădirile Metroffice, Victoria Park şi clădirea Iride 19, iar pe lângă "myhive S-Park" este prezent deja şi în cladirea "myhive Iride 20".

Sorin Vişoianu a menţionat: "Suntem încântaţi să avem cinci clădiri de birouri din portofoliul nostru local desemnate pentru implementarea brandului myhive. Astfel, România are, alături de Polonia, cel mai mare număr de locaţii myhive în această primă etapă".

De asemenea, reprezentanţii Immofinanz au precizat că proprietăţile din România care nu fac parte din categoria clădirilor de birourilor şi a spaţiilor de retail sunt scoase la vânzare. Aceste proprietăţi reprezintă divizia de dezvoltări rezidenţiale Adama şi fostul mall Armonia Arad. În iulie 2007, centrul comercial a fost cumpărat de fondul de investiţii austriac Immofinanz pentru aproximativ 78 milioane de euro, potrivit Wikipedia, iar în anul 2012, investitorul imobiliar a anunţat reconversia centrului comercial în centru logistic.

Sorin Vişoianu a declarat: "Armonia Arad este inclus în categoria de active la vânzare. Este o proprietate care a trecut printr-un proces de conversie din centru comercial în centru logistic, iar acest proces nu s-a terminat încă, de aceea este dificil să spun ce grad de ocupare are. Cert este că părţile care au fost transformate sunt închiriate".

În România, Immofinanz are un portofoliu ce include opt proprietăţi finalizate, cu o suprafaţă închiriabilă totală de aproximativ 190.000 mp, şi noul complex Metroffice din Pipera, a cărui primă clădire acoperă o suprafaţă de 20.000 mp.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb