IMOPEDIA: Cel mai scump apartament din Capitală, în zona Primăverii, costă aproape 3,6 milioane euro

Simona Grigorescu
Companii #Imobiliare / 20 august 2015

Cel mai scump apartament din Capitală, în zona Primăverii, costă aproape 3,6 milioane euro

Un duplex din zona Primăverii, în valoare de 3,6 milioane euro, este cel mai scump apartament din Bucureşti, potrivit unui comunicat Imopedia, remis azi redacţiei.

Pe locul doi din topul celor cinci apartamente, se află un penthouse pe două niveluri de pe Şoseaua Nordului care valorează 1,8 milioane euro. Acesta are o suprafaţă de 530 mp şi beneficiază de o panoramă către Parcul Herăstrău. Pe primul nivel al locuinţei se întinde livingul, bucătăria şi cele patru dormitoare, în timp ce la al doilea nivel se regăseşte camera dedicată hobby-urilor. Totodată, proprietatea este însoţită de două locuri de parcare în garajul subteran.

Conform sursei, al treilea apartament ca valoare este tot un penthouse din zona Aviatorilor, de 1,3 milioane euro. Acesta se află la ultimul etaj dintr-un imobil şi are patru dormitoare, două terase şi patru băi. Cu o suprafaţă construită de 910 mp şi utilă de 310 mp, locuinţa este amenajată în stil "clasic", are patru locuri de parcare în subteran şi există lift direct până la interior, conform sursei.

Pe locul patru, un penthouse din Băneasa valorează 1,2 milioane euro şi se află la ultimul etaj al unui imobil cu patru niveluri, construit în anul 2008. Locuinţa dispune de o suprafaţă de puţin peste 300 metri pătraţi şi este împărţită în şase camere. Proprietatea este decorată cu accesorii precum: vitraliu pe tavan, arcadă cu coloane, piese stil, oglinzi retro cu ramă aurie, etc.

Pe ultimul loc se află un duplex din Primăverii ce valorează 1,2 milioane euro. Acesta are vedere spre parcurile Bordei şi Herăstrău, dar şi către oraş. Locuinţa are o suprafaţă de 251 metri pătraţi şi dispune la interior de un şemineu, un covor din piele de vacă, tablouri clasice şi corpuri de iluminat incastrate în tavan.

Imopedia.ro este un centru de informare şi de ofertare imobiliară, dedicat atât agenţiilor imobiliare, cât şi tuturor persoanelor interesate de domeniul imobiliar.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb