IMP beneficiază de servicii de Market Maker al Emitentului din partea Wood & Company Financial Services

M.C.
Piaţa de Capital / 22 decembrie 2022

IMP beneficiază de servicii de Market Maker al Emitentului din partea Wood & Company Financial Services

IMPACT Developer & Contractor (IMP), una dintre primele companii listate la Bursa de Valori Bucureşti (BVB), în anul 1996 şi primul dezvoltator listat pe Piaţa Reglementată, beneficiază din 3 decembrie 2022 de serviciile de market making ale emitentului oferite de Wood & Company Financial Services, conform unui comunicat remis astăzi redacţiei. La data de 21 decembrie 2022, capitalizarea companiei era de 858.7 milioane lei.

"Creşterea atractivităţii acţiunilor IMPACT reprezintă o preocupare constantă a managementului companiei, cu accent deosebit pe comunicarea cu investitorii şi sustenabilitate. În linie cu acestea suntem bucuroşi să anunţăm parteneriatul cu WOOD & Co., în beneficiul tuturor acţionarilor. Am decis să susţinem lichiditatea acţiunii la BVB prin servicii de market making asigurate de una dintre cele mai prestigioase bănci de investiţii prezente în piaţa de capital din regiune.", a declarat Constantin Sebeşanu, CEO IMPACT Developer & Contractor.

Potrivit sursei citate, acţiunea IMP este a 3-a acţiune a unui emitent listat la Bursa de Valori Bucureşti pentru care echipa Wood & Company oferă servicii de Market Maker al Emitentului. Numărul total de instrumente financiare listate pe Piaţa Reglementată a Bursei care beneficiază de servicii de Market Maker al Emitentului ajunge astfel la 18.

"Wood & Co. este încântat să devină Market Maker al Emitentului pentru IMPACT Developer & Contractor. Sperăm că proiectul nostru comun va face acţiunile Impact mai atractive pentru toţi participanţii de pe piaţă şi că vom observa în curând o creştere a volumelor tranzacţionate la Bursa de Valori Bucureşti." a afirmat Josef Kohout, Head of Trading Praga, Wood & Company Financial Services.

"Încheiem anul cu peste 20 de parteneriate pentru servicii de Market Maker al Emitentului la Bursa de Valori Bucureşti, o performanţă care demonstrează încrederea tot mai mare acordată de emitenţi în aceste servicii şi eficienţa acestora pe piaţa de capital. IMPACT Developer & Contractor este o companie cu tradiţie de peste 30 de ani, fiind, de asemenea şi una dintre primele companii listate la bursă. Acest nou parteneriat ne oferă încrederea că emitenţii văd în bursă un partener prin care îşi pot dezvolta în continuare compania, indiferent de stadiul ei de evoluţie, chiar şi la mai bine de 25 de ani de la listare, cum este cazul acţiunilor IMP. Le spunem felicitări şi le urăm mult succes", a declarat Adrian Tănase, CEO Bursa de Valori Bucureşti.

Market Makerul Emitentului este participantul la sistemul de tranzacţionare al BVB care şi-a asumat rolul de a susţine lichiditatea unui instrument financiar, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb