ÎN 2009: Raiffeisen Banca pentru Locuinţe a trecut pe profit, cu un câştig de 4,5 milioane lei la şase luni

Ana Săbiescu
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 23 iulie 2009

Raiffeisen Banca pentru Locuinţe a trecut pe profit în primul semestru al acestui an, obţinând un câştig de aproximativ 4,5 milioane lei, pe fondul dublării numărului de contracte şi a reducerii costurilor administrative.

Alexandru Ciobanu, preşedintele Raiffeisen Banca pentru Locuinţe, a delcarat: "Anul 2009 este unul foarte important pentru noi, şi asta pentru că pe lângă faptul că prima de stat a cres­cut la 25%, este primul an din cei cinci de la înfiinţare în care am înregistrat profit. Printre factorii cei mai importanţi care au dus la obţinerea acestor rezultate, au fost dublarea numărului de contracte faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut şi creşterea calităţii acestora, precum şi politica de reducere a costurilor administrative".

De asemenea, Raiffeisen Banca pentru Locuinţe a decis ca până pe 30 septembrie 2009 să nu perceapă comisioane de majorare pentru contractele de economisire-creditare. În plus, şi noii clienţi care vor încheia contracte de economisire-creditare până în toamnă vor beneficia de comision de majorare zero pentru toată perioada de viaţă a contractului de economisire-creditare.

Preşedintele Raiffeisen Banca pentru Locuinţe a mai adăugat: "Produsele pe care le oferim, prin componenta lor de acumulare, au o contribuţie ridicată la creşterea gradului de economisire din sistemul bancar românesc. Adresându-ne în principal clienţilor cu venituri medii şi mici, este logic ca, permanent, să ne gândim cum să oferim produse cât mai ieftine".

RBL mai are în vedere şi alte facilităţi pentru clienţii săi, cum ar fi comision zero pentru analiza dosarului pentru creditul locativ sau zero comisioane la rambursările anticipate ale creditului.

În plus, banca a hotărât ca la veniturile acceptate să se ia în considerare în proporţie de 75% şi câştigurile din dividende, dar si veniturile românilor obţinute în străinătate.

Raiffeisen Banca pentru Locuinţe oferă produse de economisire-creditare orientate exclusiv spre îmbunătăţirea situaţiei locative. Sistemele de economisire-creditare se bazează pe combinarea unei etape de economisire cu una de creditare. Pe toată perioada de economisire clienţii primesc la depunerile anuale o primă de stat de 25% pe an, până la 250 de euro/an, dar şi dobânda de 3% oferită de bancă

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb