ÎN 2018: IT Genetics - Cifră de afaceri în creştere cu 25% faţă de anul precedent

M.A.
Companii / 27 august 2019

Liviu Mihai Sima

Liviu Mihai Sima

Compania romanească IT Genetics a înregistrat o cifră de afaceri de 5,8 milioane euro, în anul 2018, în creştere cu 25% faţă de anul precedent, având rezultate peste aşteptari în primul an de activitate pe piaţa din Ungaria, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Rezultatele financiare ale IT Genetics au crescut datorită menţinerii unor parteneriate strategice şi a dublării numărului de clienţi activi la aproximativ 3.200 de companii. Per total, mai mult de 85% din cifra de afaceri a fost generat de proiectele şi parteneriatele încheiate cu companiile client, iar restul de vânzările online care au crescut cu peste 20%.

Liviu Mihai Sima, managing partner IT Genetics, a declarat: "Am avut un 2018 efervescent, cu lansări esenţiale, cum ar fi aplicaţia mobilă ITGStore.ro pentru comenzi de pe Android şi iOS şi soluţia pentru gestionare de evenimente EventsClip, îmbogăţirea portofoliului de echipamente şi, cel mai important, intrarea pe piaţa din Ungaria. Toate aceste investiţii fac parte din strategia pe termen lung de a consolida business-ul IT Genetics la nivel local şi de a extinde compania la nivel internaţional, influenţând în acelaşi timp creşterea afacerii per ansamblu".

O miză importantă din business este activitatea din Ungaria, piaţa pe care IT Genetics a intrat, în iulie 2018, şi unde a fost înregistrată o cifră de afaceri de 200.000 de euro.

Stefan Axinte, managing partner IT Genetics, a precizat: "Ungaria este o piaţă în care business-urile au o deschidere mai mare pentru implementarea tehnologiilor de ultimă generaţie pentru optimizarea activităţii, completând foarte bine specificul pieţei din România. Dacă pe plan local avem parteneriate solide cu business-uri din retail, HoReCa, transport şi logistică, farma, în Ungaria avem cerere foarte mare de echipamente şi de la companii din industriile auto, FMCG, educaţie, financiar-bancar, ceea ce ne provoacă să gândim şi să consolidam strategii şi pe aceasta piaţă".

Tot în acest timp, IT Genetics continuă procesul de creştere şi consolidare a echipei, început de anul trecut, şi deschide astfel 10 posturi noi la nivel de companie, în special în departamentul de vânzări, un pas natural şi necesar de facut odată cu dezvoltarea business-ului.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Bine ma, si pentru noi, plebea, nu puteti si voi sa spuneti un cuvant macar despre domeniul de activitate?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb