ÎN 7 MARTIE: Kovesi, citată la Secţia specială de anchetare a magistraţilor

T.T.
Anticorupţie / 28 februarie 2019

Laura Codruţa Kovesi (Sursa foto: Twitter)

Laura Codruţa Kovesi (Sursa foto: Twitter)

Laura Codruţa Kovesi a fost citată, din nou, pentru săptămâna viitoare, la Secţia specială de anchetare a magistraţilor pentru a fi audiată în dosarul penal deschis pe numele său, în urma unui denunţ făcut de către Sebastian Ghiţă.

"Am aflat prin intermediul presei că voi fi citată pentru audiere la Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie. După ce a apărut ştirea în presă, am primit şi o citaţie scrisă, pentru a mă prezenta, în data de 7 martie 2019, la această secţie pentru audiere", a declarat Kovesi pentru G4Media.ro.

În cadrul conferinţei preşedinţilor din Parlamentul European - liderii grupurilor politice şi preşedintele forului - se vor decide următorii paşi de urmat în privinţa numirii procurorului-şef european înainte de demararea negocierilor cu Consiliul Uniunii.

Fosta şefă a Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Laura Codruţa Kovesi, a fost audiată, pe 15 februarie, la Secţia de investigare a magistraţilor din cadrul Parchetului General, într-un dosar în care este acuzată de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă.

Dosarul a fost deschis în decembrie 2018, în urma unei sesizări depuse de fostul deputat Sebastian Ghiţă. Acesta a fugit în Serbia, după ce a fost trimis în judecată în mai multe dosare de corupţie.

Ghiţă susţine că, în anul 2011, Kovesi i-a cerut să achite 200 mii euro pentru aducerea în ţară cu un avion a fostului director al FNI Nicolae Popa, pe numele căruia exista un mandat internaţional de arestare.

Poliţia Română a transmis, în decembrie 2018, că a achitat unei firme de transport aerian peste 234 mii lei pentru aducerea în ţară din Indonezia a fostului director al FNI.

Laura Codruţa Kovesi a obţinut, ieri, 26 voturi în comisia pentru libertăţi civile şi justiţie (LIBE) a Parlamentului European, clasându-se pe locul întâi pentru ocuparea poziţiei de procuror-şef al Parchetului European.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Ou, eroina, ou

    Vai, Veorica a fost detronata de pe primul loc, cea mai inteligenta femeie din Romania.

    Locul a fost clar luat de Grapini. 

    PSD nu mai doarme o saptamana: pana pe 7 martie, zi si noapte va aduna dovezi fabricate, doar, doar o s-o infunde pe Kovesi.

    Bai mamelucilor, ea oricum va castiga: chiar daca nu iese, va ramane in inima poporului roman ca o eroina, iar oamenii se vor enerva si mai tare si vor ura si mai tare clica PSD-ALDE. 

    Asa ca nu va mai omorati degeaba...ca tot aia e, sunteti terminati electoral... 

    1. mamelucule

      a zis chiar seful comisiei LIBE la tv ca va fi foarte greu pentru kovesi sa obtina mandatul 

      francezul este clar favoritul statelor, nu al mamelucilor politruci din parlamentul european

      Du-te sa complotezi cu Antena 3, in zadar: Hi HI HI

      "Unul din argumentele in favoarea numirii Kovesi la Parchetul European este tocmai faptul ca guvernul Romaniei, care incalca in mod repetat normele europene, este impotriva sa."

      Clica PSD + ALDE i-a facut un mare serviciu.... 

      cind ii baga pe Dragnea &CO la puscarie beau romanii trei zile si trei nopti ca rusii cind vine frigul mareeeee. numa vodka

      Kovesi e predestinata să-și petreacă jumătate de viață la ocnă.

    Pupincuriști de la nr. 2,3 și alți ca voi no mai vor vorbiți de rău pe Doamna VIORICA ea este o adevărată LEIDI, frumoasa inteligenta, deșteaptă, eleganta, face cinste României în schimb stafia, vipera otrăvita, falcoasa, urâțenia pământului, ciufulita apropo jalnici, flaminzilor după putere de ce nu ia-ți cumpărat șampon s aude ce n ați trimis-o la frizerie pe muma pădurii, cum a ți făcut aceasta poza de coșmar cu ea PNListilor. Slugoi îmbâcsiti căutării pe cineva la ani o mai mărită babele. Pentru cit rău a făcut este și va îmbătrâni fecioara. De asta o uriti pe LEIDI VIORICA voi gunoaielor Cioloș, Orban, Iohanes, Barna nu va plac femeile

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb