ÎN ACEST AN Regina Maria are bugetate afaceri de 90 de milioane de euro

ADI IACOB
Ziarul BURSA #Companii #Sănătate / 23 noiembrie 2016

Regina Maria are bugetate afaceri de 90 de milioane de euro

Piaţa serviciilor medicale private a depăşit un milion de abonamente de sănătate, potrivit lui Fady Chreih, CEO Regina Maria

Reţeaua de clinici private Regina Maria şi-a bugetat pentru acest an o cifră de afaceri de 90 de milioane de euro şi a făcut şase investiţii la nivel naţional, potrivit unui comunicat.

Anul acesta, compania a semnat un parteneriat pentru inaugurarea unui spital privat generalist în Cluj-Napoca, a preluat centrul medical Helios din Craiova, inaugurând un centru modern de imagistică cu RMN, în valoare de un milion de euro, a preluat centrele medicale Dr. Grigoraş din Timişoara, a inaugurat cea de-a doua policlinică din Piteşti, cu o investiţie de 700.000 de euro şi a deschis campusul medical Regina Maria din Targu Mureş, cu o investiţie de 1,7 milioane de euro, cu peste 20 de specialităţi medicale.

Piaţa serviciilor medicale private a depăşit, anul acesta, un milion de abonamente de sănătate, iar conform lui Fady Chreih, CEO al reţelei Regina Maria, aceasta se va dubla până în anul 2020.

Potrivit domniei sale, această creştere a pieţei serviciilor medicale private se datorează scăderii şomajului în oraşele din ţară, creşterii interesului companiilor să ofere astfel de servicii angajaţilor şi targhetării întreprinderilor mici şi mijlocii.

Un studiu realizat de Regina Maria, realizat la nivel naţional, demonstrează influenţa pozitiva pe care abonamentul medical o are asupra comportamentului preventiv al angajaţilor din punct de vedere al sănătăţii.

Fady Chreih a declarat: "Atunci când angajaţii au acces nelimitat la servicii medicale de calitate, merg la medic (...). Astfel, abonamentul de sănătate s-a transformat în cel mai cerut şi mai apreciat beneficiu pe care o companie îl poate oferi angajatului, în afara salariului".

Analizând comportamentul angajaţilor din România, studiul mai precizează că cei care se bucură de un abonament de sănătate accesează de 2,5 ori mai mult serviciile medicale decât o fac pacienţii neabonaţi, care merg la medic doar în caz de nevoie, abonaţii ajungând, în medie, de 6,6 ori la medic, pe parcursul unui an. De asemenea, conform studiului, o treime dintre abonaţii corporate diagnosticaţi cu o afecţiune suferă de o boală cronică, aceasta fiind un rezultat al faptului că, în general, pentru români, prevenţia nu reprezintă o prioritate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb