ÎN APRILIE 2020: TransferGo a înregistrat cel mai important volum de activări

M.A.
Miscellanea / 13 mai 2020

Daumantas Dvilinskas

Daumantas Dvilinskas

TransferGo, compania de transferuri online internaţionale rapide, a înregistrat în luna aprilie cel mai mare număr de activări direct din aplicaţie, atât în sistemul de operare Android, cat şi în IOS (Apple) şi peste 60% grad de utilizare a aplicaţiei, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, în ţara noastră, aplicaţia este folosită în proporţie de peste 80%, în special pe coridorul Marea Britanie - România. În cazul ţărilor nordice, transferurile s-au dublat în primele patru luni faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Creşterea volumelor de tranzacţii este cu 50% mai mare ca în aceeaşi perioadă a anului trecut la nivel general de business pentru Romania. Volumele pentru toate coridoarele către România cresc considerabil şi acest lucru este vizibil şi în evoluţia celorlalte coridoare către celelalte ţări cu migraţie importantă: Ukraina, Turcia.

"TransferGo este singura companie pan-europeană de transfer de bani care poate garanta că fondurile clienţilor vor ajunge la destinaţie în 30 de minute şi este preferată de emigranţii care trimit bani acasă la familiile lor şi nu vor să apeleze la procedurile birocraticeale băncilor şi să plătească taxele impuse de acestea pentru procesarea plăţilor în alte ţări şi valute.", transmite comunicatul.

Daumantas Dvilinskas, CEO şi fondatorTransferGO, a declarat: "Observăm o creştere rapidă a volumului şi numărului de remitenţe pe relaţia cu România. Această evoluţie confirmă că cererea pentru aplicaţii simple, cu costuri transparente, precum cele oferite de TransferGO, au de câştigat în contextul economic actual, caracterizat de izolare socială. Mai mult ca oricând, migraţii care nu se mai pot întoarce la familiile lor, trimit bani acasă celor dragi. Imaginea publică a migraţilor, în special a celor din România, s-a ameliorat semnificativ în ultimul timp în Marea Britanie datorită contribuţiei lor în sectoare cheie ale economiei britanice precum agricultura şi serviciile sociale".

Sursa citată precizează că, în 2019, la nivel global, TransferGo a înregistrat transferuri de 1 miliard de lire (circa 1,2 miliarde euro) şi dublarea numărului de clienţi, până la 1,8 milioane. Peste jumătate de milion de transferuri au fost operate către România prin intermediul companiei în 2019, 80 % prin intermediul aplicaţiei mobile.

TransferGo oferă servicii rapide şi la costuri mici, sau chiar fără costuri pentru transferurile făcute prin serviciul TransferGO FREE, atât persoanelor fizice, cât şi companiilor. La nivel global, compania operează în 55 de ţări.

Conform Băncii Mondiale, piaţa globală a remitenţelor a depăşit 500 de miliarde de euro in 2018.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb