ÎN ATENŢIA FORŢELOR DE ORDINE Reluarea Ligii 1, motiv de îngrijorare!

D.N.
Ziarul BURSA #Sport / 3 februarie 2017

Reluarea Ligii 1, motiv de îngrijorare!

Liga 1 la fotbal se reia astăzi după o pauză de 45 de zile. Teoretic, iubitorii de fotbal au motive de satisfacţie, dar după ultimele evenimente din piaţa publică, în care nucleele dure ale unor galerii bucureştene au produs mari dezordini, există mai multe motive de îngrijorare.

Media spectatorilor la meciurile din prima parte a campionatului nu a fost una extraordinară, dar de fiecare dată, cu excepţia clubului Steaua - club aflat în conflict cu suporterii, galeriile au fost prezente la meciuri. Având în vedere contextul general, latura sportivă cade în planul doi şi întreaga atenţie se concentrează acum pe posibilitatea ca grupurile de huligani să se adune pe stadioane, după care să se deplaseze către manifestaţiile paşnice sau să provoace dezordine pur şi simplu.

După cum se poate observa, în oraşele în care au avut loc cele mai mari manifestaţii în ultimele două zile, Bucureşti, Cluj, Timişoara sunt programate meciuri de fotbal, astăzi, mâine şi luni. Pericolul cel mai mare pare să-l reprezinte partida din Bucureşti, de pe stadionul Dinamo, situat destul de aproape de Piaţa Victoriei, desigur, asta în cazul în care manifestaţiile vor continua. Măcar în acest caz, forţele de ordine ar trebui să îşi ia măsuri din timp, pentru ca lucrurile să nu scape de sub control.

Pentru a pune capăt manifestărilor huliganice a fost adoptată Legea nr. 4/2008, privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, ulterior Legea 10/2012 aducând modificări şi completări la aceasta. Din nefericire efectele nu au fost cele scontate, iar lipsa de fermitate în luarea măsurilor nu a făcut decât să-i încurajeze pe huligani.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb