ÎN DATA DE 15 IULIE Şapte persoane din conducerea Purcari au primit aproape 104.000 de acţiuni WINE

A.I.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 21 iulie 2020

Şapte persoane din conducerea Purcari au primit aproape 104.000 de acţiuni WINE

Şapte persoane din conducerea Purcari Wineries (WINE) au fost recompensate, în data de 15 iulie, cu 103.697 de acţiuni WINE, se arată într-un raport al producătorului de vinuri din Republica Moldova remis, ieri, Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Acţiunile au fost alocate conform deciziilor acţionarilor companiei din 14 iunie 2018, 25 aprilie 2019 şi 29 aprilie 2020, ce presupun alocarea de titluri gratuite unor membri ai echipei manageriale de top şi a Consiliului de Administraţie, cu scopul de a alinia interesele acestora cu interesele acţionarilor societăţii, precum şi a hotărârii board-ului Purcari din data de 14 mai a acestui an.

Victor Arpan, director financiar al Purcari a primit 39.913 acţiuni, Eugen Comendat - director operaţional a fost recompensat cu 12.500 de acţiuni, Nicolae Chiosa - director producţie a primit 13.976 de acţiuni, în timp ce Marin Artur a primit 25.633 de acţiuni.

Alte persoane din conducerea companiei ce au fost recompensate cu acţiuni gratuite sunt: Gheorghe Negură (4.605 titluri), Vitalie Plămădeală (4.070 titluri) şi Eugen Baltag (3.000 titluri).

Pentru primele trei luni ale acestui an, producătorul de vinuri a raportat un profit net de 8,03 milioane de lei, cu 7% sub cel aferent primului trimestru, scădere cauzată de o pierdere financiară de 4,67 milioane de lei. Veniturile Purcari Wineries s-au ridicat la aproape 46,36 milioane de lei, cu 10% peste cele reflectate în situaţiile financiare de la finele lunii martie a anului trecut, de 42,21 milioane de lei.

Victor Bostan, fondatorul şi directorul general al companiei deţine indirect 20,03% din Purcari.

Faţă de ultimul preţ din piaţă a cotaţiei WINE de la finele săptămânii trecute, de 21,9 lei, capitalizarea producătorului de vinuri din Republica Moldova la Bursa de Valori Bucureşti este de 438 milioane de lei.

Purcari Wineries s-a listat la Bursa de Valori Bucureşti la începutul anului 2018, după ce a derulat o ofertă publică de vânzare, prin care şi-a plasat în piaţă 9,8 milioane de titluri (reprezentând 49% din acţiunile societăţii), operaţiune ce s-a încheiat cu succes la preţul de 19 lei/titlu.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. CHIAR NU VA E ASA , UN PIC DE RUSINE ??? CE NAIBA , DOAR SANTETI NISTE ALFA , IN INTERIORUL COMPANIEI , NU SIMPLI MUNCITORI !!! NU AVETI SALARII DE 4 000 - 5 000 DE LEI , CI MULT MAI MULT !!! AFARA DE VOI , SALARIILE VOASTRE NU SANT CUNOSCUTE DE NIMENI !!! V-ATI SMECHERIT SI VOI , DUPA MODELUL SIF 2 , BVB , BITTNET , Medlife , etc , etc ??? RECOMPENSAREA CONDUCERII , AUZI !!! NU VA MAI AJUNG SALARIILE SUPER-GRASE , PRIMELE SI DEPASIRILE , PE CARE V-I LE TOT ACORDATI ??? DESI PIERDETI VREMEA , LA VOI IN BIROURI , SI MUNCESC DE FAPT , ALTII PENTRU VOI ??? NU VA MAI SATURATI ODATA ??? O SA VA SATURE PAMANTUL !!! PARCA E UN FACUT : CARE VINE IN TARA ASTA , UITATA DE TIMP , SE SPURCA SI EI , DUPA OBICEIURILE SMECHERESTI AUTOHTONE , DE A CREA BANI DIN PIATRA SEACA !!! PENTRU EI , DESIGUR !!! PENTRU SIMPLII MUNCITORI , CARE MUNCESC DIN GREU , PE PLANTATIILE LOR DE VIE , NU EXISTA ACTIUNI GRATUITE !!! EI SANT DOAR , IOBAGI !!! IOBAGI , LA SMECHERI !!!

    Bursa Ro, de ce repeți tema de 100 de ori, în loc să intri direct in subiect?! Ne plictisesti și ne enervezi!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb