ÎN PERIOADA 2017-2018, Enel va investi 329 milioane euro în ţara noastră pentru a îmbunătăţi calitatea serviciilor

Mina Irina
Companii #Energie / 23 martie 2017

Enel va investi 329 milioane euro în ţara noastră pentru a îmbunătăţi calitatea serviciilor

Enel a planificat investiţii în ţara noastră de 329 milioane de euro până la sfârşitul ciclului actual de reglementare, în 2018, din care 151 milioane de euro anul acesta şi 178 milioane de euro anul viitor, potrivit unui comunicat de presă trimis Redacţiei.

Compania continuă programul de investiţii masive, al căror nivel a depăşit 3 miliarde de euro de la intrarea pe piaţa din ţara noastră. Valoarea investiţiilor realizate în reţelele de distribuţie în perioada 2005-2016 se ridică la 1,584 miliarde de euro. Pentru acest an, din investiţiile de peste 151 de milioane de euro prevăzute pentru România, 139 milioane de euro reprezintă suma alocată pentru operaţiunile de distribuţie. Anul viitor, investiţiile programate sunt chiar mai ridicate, ajungând la 178 milioane de euro, din care 168 milioane de euro pentru îmbunătăţirea performanţei reţelei.

În document se arată: "Pe segmentul de furnizare de energie electrică, Enel va continua să modernizeze operaţiunile şi să se concentreze pe nevoile clienţilor. Compania a lansat recent noul site, precum şi o nouă versiune a aplicaţiei MyEnel, care permite clienţilor să acceseze de pe dispozitivele mobile date privind facturarea sau să transmită indexul contorului. Oferta pentru clienţi a fost extinsă cu servicii cu valoare adăugată ca Enel Asistenţă şi Enel Asistenţă+, care oferă asistenţă de urgenţă pentru repararea instalaţiilor interioare de electricitate şi apă sau a boilerelor electrice. De asemenea, compania are acum în ofertă un abonament de furnizare de energie electrică pentru care clienţii pot face toate operaţiunile online, de la încheierea contractului până la plata facturii, şi a introdus produse electronice în magazinul online".

Enel are peste 3.100 de angajaţi în ţara noastră şi oferă servicii unui număr de 2,8 milioane de clienţi din trei zone importante ale ţării: Muntenia Sud (inclusiv Bucureşti), Banat şi Dobrogea, acoperind o treime din piaţa locală de distribuţie, conform sursei citate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9728
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4760
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3165
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.6244

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb