ÎN PRIMELE 6 LUNI, Gral Medical a înregistrat venituri cu 18% mai mari faţă de perioada de anul trecut

A.C.
Companii #Sănătate / 23 iunie 2014

Cifra de afaceri generată de Gral Medical, în primele 6 luni, se ridică la peste 47 milioane lei (11,4 milioane euro) în creştere cu 18% faţă de perioada similară a anului trecut, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Acţionarul companiei Gral Medical, Robert Şerban a declarat: "În 2014 am reuşit să consolidăm poziţia de lider pe segmentul oncologic, prin încheierea unui parteneriat cu MUVI (Medical University of Vienna International GmbH), echipa medicală româno-vieneză conferă un plus de valoare actului medical prin comisii unice de tumor board, iar în prezent suntem aproape de finalizarea investiţiilor propuse în acest an de aproape 2 miloane de Euro. Investiţiile sunt centrate pe deschiderea de centre noi în provincie şi de implementarea de module noi în cadrul spitalului OncoFort".

Cele mai importante creşteri ale veniturilor au fost realizate de către nişa oncologică, unde Gral Medical a înregistrat creşteri de aproape 35%, urmată de divizia de laboratoare care a înregistrat creşteri de peste 17%. Tot în această perioadă, adresabilitatea pacienţilor la serviciile medicale oferite a crescut cu 20% şi s-a dublat interesul pacienţilor pentru serviciile de second opinion şi efectuarea de analize medicale speciale din sfera geneticii şi biologiei moleculare, mai arată compania privată de servicii medicale.

Cea mai nouă investiţie Gral este orientată către pacienţii din provincie unde Gral Medical a introdus serviciul de telemedicină în oncologie.

"În prezent oferim serviciul de telemedicină oncologică în Piteşti, Vâlcea, Sibiu, Focşani şi Ploieşti, iar în perioada următoare ne dorim ca harta telemedicinei să includă şi alte oraşe importante din ţară" a declarat Chiţan Robert, director promovare-dezvoltare Gral Medical.

Cele mai importante 2 firme ale grupului Gral Medical sunt: Gral Medical şi Medical Center Gral unde activează peste 24 de clinici şi laboratoare, iar echipa medicală depăşeşte în prezent 1200 de persoane, se mai arată în comunicare.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb