ÎN PRIMELE CINCI LUNI ALE ANULUI Enel Distribuţie Muntenia a investit 8,6 milioane de lei

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Energie / 26 iulie 2016

Enel Distribuţie Muntenia a realizat, în primele cinci luni ale anului în curs, lucrări de modernizare şi "investiţii în beneficiul a peste 100.000 de clienţi din Bucureşti, astfel încât serviciul de distribuţie a energiei electrice să fie unul mai sigur", precizează un comunicat al companiei.

Acesta subliniază că, în perioada ianuarie-mai 2016, echipele Enel Distribuţie Muntenia, au modernizat şi introdus în Telecontrol, sistemul de monitorizare şi control de la distanţă a reţelei, un număr de 12 puncte de alimentare şi 30 de posturi de transformare. "În cazul în care are loc o avarie, aceasta poate fi rezolvată mult mai rapid, fără a mai fi necesară deplasarea unei echipe la posturile de transformare şi punctele de alimentare modernizate", menţionează reprezentanţii societăţii.

Tot în acest timp, compania a finalizat şi lucrările de modernizare a reţelei de medie şi joasă tensiune începute în urmă cu un an în cartierele Cotroceni şi Dorobanţi. Prin intermediul acestor lucrări au fost înlocuite cablurile vechi de medie şi joasă tensiune cu unele noi performante, care au o capacitate sporită de transport al energiei electrice.

Enel Distribuţie Muntenia a finalizat lucrarea de trecere la 20kV din zona Piaţa Sudului, care a fost corelată cu proiectul Primăriei Bucureşti de realizare a pasajului rutier din zonă, fiind, astfel, modernizate reţele de cabluri cu o lungime cumulată de 6 km.

Comunicatul citat menţionează: "Toate aceste lucrări fac parte dintr-un amplu program de modernizare şi telegestiune demarat de Enel în România pentru îmbunătăţirea calităţii serviciilor oferite clienţilor, modernizarea reţelei şi implementarea pe plan local a standardelor de calitate şi mediu ale grupului Enel. Lucrările finalizate în primele cinci luni însumează o investiţie de peste 8,6 milioane de lei, fiind doar o parte din planul semnificativ de investiţii ce va fi realizat anul acesta în Bucureşti, numeroase lucrări fiind deja în derulare".

Implementarea lucrărilor de investiţii pentru realizarea sistemului Telecontrol în Bucureşti, Ilfov şi Giurgiu a început în 2009. În perioada 2009-2015, 86% din staţiile de transformare ale Enel Distribuţie Muntenia au fost modernizate complet, pentru a permite controlul de la distanţă a reţelei.

Programul va continua şi în următorii ani, până când toate staţiile si posturile de transformare aparţinând Enel Distribuţie Muntenia vor fi modernizate complet şi controlate integral de la distanţă. De asemenea, începând de anul acesta, programul s-a extins semnificativ şi în reţeaua de joasă tensiune.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9728
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4760
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3165
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.6244

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb