ÎN PRIMELE NOUĂ LUNI ALE ANULUI, Expense Reduction Analysts anunţă o dublare a cifrei de afaceri, comparativ cu 2014

Adina Lateş
Companii / 19 noiembrie 2015

Filiala locală a Expense Reduction Analysts (ERA) a înregistrat în primele nouă luni ale anului 2015 o creştere de 92% a cifrei de afaceri, ajungând la 500.000 Euro, comparativ cu 260.000 Euro, cât a realizat pe parcusul întregului an 2014, potrivit unui comunicat remis astăzi redacţiei.

Clienţii Expense Reduction Analysts România sunt companii multinaţionale si naţionale de mărime medie şi mare, cu o cifră de afaceri cuprinsă între 20 milioane Euro si 500 milioane Euro ce îşi desfaşoară activitatea în sectoarele: bancar, administrarea cladirilor, servicii de management al riscului de credit, retail şi distributie FMCG, productie industriala, construcţii şi producţie de ciment, farmaceutic, publicitate, logistică şi transporturi, wellness & sport, articole sportive, fabricarea şi prelucrarea hârtiei.

"Pe parcursul anului 2015, proiectele implementate de Expense Reduction Analysts pentru clienţii săi au vizat reducerea cheltuielilor prin optimizarea costurilor şi eficientizarea achiziţiilor în ariile: energie şi gaz, cheltuieli financiare, managementul flotelor, logistica şi transport, telecom, echipamente de lucru, consumabile de birou, servicii de curăţenie, ambalaje, securitate, IT, marketing, asigurări şi curierat. Aportul pe care îl aduce ERA clieţilor săi, prin proiectele propuse- rapoartele de analiză şi recomandări, vizează cetrele de cost conexe ale companiilor şi nu principala activitate de afaceri, unde în mod normal compania deţine specialiştii proprii şi cunoştiinţe complexe", se arată în comunicatul amintit.

Conform sursei citate, în termeni de valoare adăugată adusă prin implementarea proiectelor în rândul celor 25 de clienţi ai ERA, economiile aferente proiectelor implementate în anul 2015 sunt estimate a se ridica la 1,85 milioane Euro pe an, dintr-un buget total de costuri de 12,5 milioane Euro, reprezentând un grad de economisire mediu de 15% pe întreg portofoliul de proiecte implementate. Cele mai mari economisiri s-au realizat pe centerele de cost Energie-Gaz, 49,28% însemnând 912.200 Euro şi Transport şi Managementul flotelor, 13,78%, în valoare de 255.000 Euro (vedeţi graficul din anexă). Cele două arii au avut şi cel mai consistent buget de costuri, 62,32% pentru primul şi 14,49% pentru cel de-al doilea.

Bugetele totale de cheltuieli şi finanţări aflate sub management-ul ERA România la sfârşitul lunii septembrie 2015 totalizau 73 de milioane de EUR, proiecte aflate în diferite stadii de executie.

Pentru 2016, planurile Expense Reduction Analysts în România sunt de creştere exponenţială a cifrei de afaceri, premisele fiind foarte bune pentru dublarea acesteia, până la 1 milion Euro.

"Pentru 2016 ne aşteptăm la o dezvoltare accelerată a activităţii ERA în România pe fondul lărgirii bazei de clienţi cu care colaborăm şi prin creşterea echipei locale de parteneri cu expertiză pe noi categorii de cost, dintre cele mai solicitate de clienţii noştri. Practic propunerea de valoare pentru clienţii noştri este extrem de prietenoasă, întrucât serviciile ERA sunt remunerate doar pe bază de rezultate, în baza principiului «No saving - No fee», un model de business foarte apreciat de clienţii nostri", explică comunicatul ERA.

Expense Reduction Analysts este o companie internaţională de consultanţă cu sediul central în Londra, specializată în furnizarea de servicii de management al costurilor şi al achiziţiilor, în sectorul privat şi cel public. Compania are o vechime de 23 de ani la nivel mondial, operând în peste 30 de ţări, iar în România este prezentă din anul 2012.

La nivel local, ERA îşi desfăşoară activitatea prin intermediul a şase parteneri specializaţi în ariile de afaceri: finanţarea capitalului de lucru pentru companii prin finanţări bancare şi nonbancare, logistică-transport, energie-gaz, IT-Telecom, administrarea clădirilor şi managementul flotelor auto.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb